Adnan Gušo napustio stručni štab FK Željezničar

Potvrđeno za SportSport.ba

Adnan Gušo napustio stručni štab FK Željezničar

Velika kriza trese FK Željezničar.

Plavi su poraženi u subotu u Tuzli, te nakon pet kola nastavka sezone ne znaju za pobjedu.

Upisali su tri poraza i dva remija.

Špekuliše se i o mogućem odlasku šefa struke Amara Osima, a sve bi trebalo biti jasnije danas. Novi trening Plavih zakazan je za 16 sati.

Promjena u stručnom štabu sigurno će biti, s obzirom da je dosadašnji trener golmana Adnan Gušo odlučio svoj posao nastaviti u Omladinskom pogonu tima sa Grbavice.

Gušo će raditi sa golmanskim nadama, a da li to znači najavu velikih promjena u stručnom štabu prvog tima, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Osima, u stručnom štabu prvog tima su i pomoćni Almir Memić, Adin Mulaosmanović i Bakir Šerbo.

Naredni meč Željezničar igra protiv Mladosti Doboj Kakanj na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Frakcije su krenule u obracun za bolje prekosutra F.K Dogodine imaju 4 frakcije. 1.Da ostane Amar ,a da Lutvo ode 2.Da odu i Lutvo i Amar 3.Da ostane Lutvo,a da Amar ode 4.Da ostanu i Amar i Lutvo.
18 10
GuiliDamou
@BordoBijeli ja ne znam sto se mucis i pises ovolike tekstove o “njima”, nema potrebe, treba da se brinemo o svojoj avliji! Situacija kod “komsinice” nije nimalo dobra, al ipak bi ti preporucio da ne se ne podsmijavas, jer ni kod nas situacija nije bajna! Tako su se i oni smijali Celiku, a sad ih sudbina tog Celika ceka. Zato ti toplo preporucujem da se drzis nasih tema...
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi