Pod upitnikom meč Tuzla City - Sarajevo

Snijeg stvorio probleme

Pod upitnikom meč Tuzla City - Sarajevo

M. Šljivak

Tuzla City i FK Sarajevo danas bi trebali odigrati prvi meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Međutim, snijeg koji je jučer padao cijeli dan zadao je brojne probleme organizatorima utakmice i stadion Tušanj je kompletan pod "bijelim pokrivačem" pred ovaj meč.

Organizatori su sada u trci s vremenom da sve očiste na vrijeme i da stadion pripreme za meč i za sada je odigravanje ovog duela pod upitnikom.

Ubrzo bi trebalo početi čišćenje terena, a konačnu odluku o odigravanju utakmice donijet će delegat pred sam početak utakmice.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Susret se trebao odigrati od 14 sati, a ako bude odgođen, vjerovatno će to biti za 24 sata.

Podsjetimo, zbog snijega je i drugi meč polufinala Kupa između Borca i Klisa, koji se trebao igrati jučer, pomjeren za danas.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Pa uzmite lopate i cistite gospodo.Totalni propusti organizatora i jucer u Banja Luci i ovo danas
16 3
kn0x
Eh eto nema se vremena ocistit teren, jbt ko da ce ih 10 cistit a ne 1... Ljudi u ozbiljnim ligama to za sat zavrse...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi