Flicku je dosadilo da šuti, javno je "bocnuo" Salihamidžića!

Na press konferenciji

Flicku je dosadilo da šuti, javno je "bocnuo" Salihamidžića!

A. Čaušević

Hasan Salihamidžić i Hansi Flick već neko vrijeme vode hladni rat u Bayernu.

Proteklih sedmica njemački mediji su napisali dosta toga o sukobu koji tinja između trenera i sportskog direktora Bavaraca.

Uoči utakmice protiv Union Berlina Flick je javno ''bocnuo" Salihamidžića i na neki način kritikovao njegov posao.

Uspješni stručnjak je bez dlake na jeziku kazao kako je prošle sezone kada je osvojena trostruka kruna imao bolji tim na raspolaganju.

"Treniram već godinu i pol. Prošle sezone kvalitet ekipe je bio bolji nego ove. To svi znaju i slažu se sa mnom", rekao je Flick.

"Osjećam da mi je ekipa lojalna i to je ključno. Čak i igrači koji igraju, kao što su Roca i Sarr su apsolutno profesionalni. Iako ne igraju puno, uvijek daju 110 %."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nastojim da riješim sve u interesu kluba i nemam više šta da komentarišem", dodao je Flick.

Flick se spominje kao i novi trener reprezentacije Njemačke, ugovor s Bayernom mu traje do juna 2023. godine. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahin
Ne seri matere ti, imaš iste igrače kao i prošle sezone, još si i dobio Sanea i Čupo-Motinga.
8 8
dinass
Kutinjo se i nije nesto naigrao,Perisica su mogli kupiti za sicu da su htjeli,jedino je Alkantara bio standardan tu.Mislim da su i ove godine jaki isto i da su igrali povrijedjeni i bolesni igraci da bi dobili PSG.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti