Potpuno ludilo: Floyd Mayweather krenuo u obračun sa YouTuberom, prijetio mu ubistvom

Jake Paul ga iznervirao

Potpuno ludilo: Floyd Mayweather krenuo u obračun sa YouTuberom, prijetio mu ubistvom

M. Šljivak

YouTuber Jake Paul uspio je žestoko isprovocirati legendarnog boksera Floyda Mayweathera.

The Money stigao je na press konferenciju koja je organizovana mjesec dana pred egzibicioni meč protiv Logana Paula, a tamo se pojavio i njegov iritantni brat Jake Paul.

Čovjek koji već dugo proziva najveća borilačka imena odlučio je da zakuha i sa legendarnim bokserom, a nakon što su došli oči u oči, Jake Paul je uspio žestoko iznervirati Floyda.

[instagram]https://www.instagram.com/p/COjEZqnhXBY/[/instagram]

Skinuo mu je kačket sa glave i to je bilo ono što je razljutilo 43-godišnjeg Mayweathera i krenuo je da se obračuna sa YouTuberom.

[twitter]https://twitter.com/CFC_Hass/status/1390422926860619776[/twitter]

Oglasi

Nastao je haos. Mayweather je pokušao zadati udarce, uspio ih je zadati nekoliko, a još veći incident je spriječen od strane osiguranja.

Čuveni bokser poprilično je iznerviran nakon svega i poručio je da ubiti Jakea Paula.

"Ubit ću tog kučkinog sina. Ubit ću ga", vrištao je Floyd dok su Jakea Paula predstavnici osiguranja izvodili sa mjesta događaja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/COi-XJuHaE8/[/instagram]

Paul se nakon svega i dalje smijao kao razmaženo derište i hvalio se trofejom, a mnogi su itekako sretni što je zaradio 'šljivu' ispod oka.

Top Komentari

realno_govoreci
Evo na sta se sveo sport u danasnjem vremenu. Ovo ti je isto da onaj Prase ili kako ga vec zovu udje u ring sa Cro Copom i ono ko razbit ce ga. U Americi ovo nista ne cudi jer od gluposti i zive ali da ovo prolazi negdje drugo je pokazatelj da je ovaj svijet otisao u 100 persuna. Djeca se nalozila,ovi glumci ce zaraditi ogromne pare i smijat ce se nakon svega ovcama koje su platile za to
5 0
NKZ1922
Moj zivotni eliksir je da vidim tipove poput ovog Jake Paula nokautirane. Steta sto ga Floyd nije preduhitrio i poslao ranije na spavanje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti