U Banjoj Luci večeras "gori": Ludnica na dočeku fudbalera Borca

Zapaljene baklje, čuje se pjesma

U Banjoj Luci večeras "gori": Ludnica na dočeku fudbalera Borca

Midhat Šljivak

Borac je danas na Grbavici pobijedio Željezničar sa 2:1 i došao je na korak od osvajanja titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Za drugi naslov prvaka naše zemlje Borcu će biti potrebna jedna pobjeda do kraja sezone, a tim Marka Maksimovića igra protiv Tuzla Cityja i Slobode.

Slavlje igrača Borca počelo je već na Grbavici. U svlačionici je odjekivala pjesma, a nastavila se i na putu kući.

A u Banjoj Luci pripremljen je doček fudbalerima Borca. Navijači su izašli na ulice, upalile su se baklje i čuje se pjesma navijača ovog tima.

Igrači su po izlasku iz autobusa nagrađeni ogromnim ovacijama i pjesma nije stajala.

Bivši reprezentativac BiH zapjevao u svlačionici sa igračima Borca

Fudbaleri Borca napravili su veliko slavlje u svlačionici nakon pobjede nad Željezničarom od 2:1.

Ekipa Marka Maksimovića došla je do trijumfa koji bi im na kraju mogao donijeti titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Tokom slavlja banjalučkog tima u svlačionici se pojavio i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je posmatrao današnji meč i došao je da pruži podršku starijem bratu Stojanu, koji nosi dres Borca.

Zajedno sa fudbalerima Borca je i zapjevao i na taj način je pokazao da je veliki navijač ovog kluba.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Вултурес
Nakon toliko godina uništavanja Borca od saveza, od štmanja utakmica samo kako bi Borac ispao iz Lige, prodavanja utakmica u štetu Borca, došlo je vrijeme i za promjene... Sad vam ne odgovara sto je Borac sampion, sad vam ne odogavara Savez, e vrijeme je da se nešto uradi i za nas... Hvala Vici sto će Borac naredne 4 godine biti sampion.... I za krajjj Oj baije jel vam zao sto vas Borac iz****o...
12 29
C.Banks
Tužno je gledati kako još jednu godinu za redom titula ide u pogrešne ruke po ko zna koji put. Još tužnije je gledati kako ovi NAŠI klubovi ginu i izgaraju protiv Veleža da bi pogirali Zrinjski i Široki u Evropu
10 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti