MMA ljepotice jedna na drugu u boksu bez rukavica
Foto - Instagram

VanZant protiv Ostovich

MMA ljepotice jedna na drugu u boksu bez rukavica

Midhat Šljivak

MMA ljepotice Paige VanZant i Rachael Ostovich borit će se 23. jula u u meču bez rukavica.

Nakon odlaska iz UFC-a obje borkinje su se odlučile karijeru nastaviti u Bare Knuckle promociji, odnosno u boksu bez rukavica.

VanZant je već debitovala u ovoj promociji. Desilo se to u februaru ove godine i poražena je odlukom sudija od Britain Hart.

Oglasi

Sa druge strane meč protiv VanZant će za Rachael Ostovich biti debitantskti. Ljepotica sa Havaja krajem godine je dobila otkaz u UFC-u i pored brojnih ponuda odlučila se na Barce Knucke.

Interesantno je svakako da su se VanZant i Ostovich već imale priliku boriti. Desilo se to u januaru 2019. godine u New Yorku, a tada je VanZant slavila polugom drugoj rundi.

VanZant je u MMA karijeri na omjeru 8-5, dok je Ostovich na negativnom skoru od četiri pobjede i šest poraza.

Top Komentari

amex
Više bi ih volio vidjet zajedni u nekoj drugoj akciji.. A vjerujem da bi i vi.. :DD
7 0
Husrefbeg22
Nisu zene za borbu u ringu.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti