Poznat još jedan član Barbarezovog stručnog štaba?
Kolašinac (prvi s desna) u stručnom štabu Nermina Bašića

Selektor večeras u Njemačkoj prati veliki derbi

Poznat još jedan član Barbarezovog stručnog štaba?

Samir Mlaćo

Još uvijek se kompletira stručni štab nogometne reprezentacije naše zemlje.

Kako je poznato, na klupi naše reprezentacije će biti legendarni Sergej Barbarez, koji je i ranije bio želja navijača.

Sada se želja ispunila i biće zanimljivo vidjeti kako će se snaći Barbarez, a već tokom ljeta očekuju nas kvalitetne prijateljske provjere.

Barbarez će imati dovoljno vremena da na djelu pogleda veliki broj reprezentativaca, a istovremeno se riješava križaljka vezana za stručni štab.

U stručnom štabu će biti sigurno Mirko Hrgović i Ninoslav Milenković, dok Zlatan Bajramović još uvijek čeka dozvolu od svog Karlsruhera.

Sa golmanima će raditi Siniša Mrkobrada i Kenan Hasagić, a nezvanično saznajemo da će za video analizu biti zadužen Jasmin Kolašinac (35).

Oglasi

Kolašinac je posljednji angažman imao u FK Željezničar gdje je stigao sa Nerminom Bašićem, ali i ostao poslije Bašićevog odlaska. Radio je i sa Brunom Akrapovićem s kojim su Plavi nedavno raskinuli saradnju, pa je i Kolašinac napustio Grbavicu.

Kolašinac je radio i u Akademiji FK Sarajevo, te FK Olimpik i NK Metalleghe BSI. Relativno mlad je završio igračku karijeru, a zatim zaplovio u trenerske vode.

Obavlja ulogu video analitičara i očekuje se da bude predstavljen u stručnom štabu Sergeja Barbareza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Treba istaći da će Barbarez večeras pratiti derbi popularne Cvajte gdje će snage odmjeriti HSV i St. Pauli. Veliko je rivalstvo ova dva tima, a za HSV nastupa bh. reprezentativac Denis Hadžikadunić, dok je na golu St. Paulija Nikola Vasilj.

Nakon toga će Barbarez u društvu Emira Spahića posjetiti i druge bh. reprezentativce.

Top Komentari

DamirS
Nebitna vijest, nego ima li šta novo za Modrića. Niste nam od sinoć ništa novo napisali
2 0
SactownCali
Modric je bio jasan, cijela sportka planeta bruji, Modric je bio jasan, a Carlo se hvatao za glavu, od danas se zna koje gazda u Realu.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi