U Mostaru počelo šišanje: Navijači Veleža u redu, slavi se do zore

Nakon velikog rezultata Rođenih

U Mostaru počelo šišanje: Navijači Veleža u redu, slavi se do zore

Haris Zilić

Fudbaleri Veleža su nakon penala izbacili AEK iz Atine i kreirali jedan od najvećih uspjeha bh. klupskog fudbala od nezavisnosti naše zemlje.

Rođeni će igrati treće rpetkolo UEFA konferencijske lige protiv Elfsborga, a prije revanša u Atini, igrači i navijači Veleža su imali jendo obećanje.

U slučaju prolaza Veleža dalje svi će se ošišati na ćelavo, a izgleda da su navijači održali riječ.

U Mostaru je večeras počelo masovno besplatno šišanje, a navijači Veleža već čekaju u redu.

Posted by Miralem Demirović on Thursday, July 29, 2021
Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Dodajmo i da se u Mostaru uveliko slavi, svi oni kojima je Velež u srcu večeras su došli na svoje. No, nije samo u Mostaru "ludilo", i u ostalim bosanskohercegovačkim gradovima slavi se pobjeda Rođenih.

Zaslužio je Velež, zaslužili su Rođeni da budu "glavna priča" u bosanskohercegovačkim medijima, a sigurni smo da će njihova pobjeda odjeknuti i u regionu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Dolaze iza 2,SVI NA AERODROM
8 0
user1622421016
Cestitke iz Sydneya Australia, go VELEZ
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi