Amar Osim dobio žestoku poruku s tribina Grbavice
Manijaci uputili jasnu poruku

Nekadašnji trener Plavih

Amar Osim dobio žestoku poruku s tribina Grbavice

Midhat Šljivak

Legendarni trener Amar Osim dobio je danas brutalnu poruku navijača FK Željezničar. Oni ga više ne žele u klubu.

Ime Amar Osim vezano je za najveće uspjehe FK Željezničar. Legendarni trener je s Plavima osvojio ogroman broj trofeja, no bez obzira na to navijači ga više ne žele u klubu.

Tokom utakmice s Borcem na južnoj tribini istaknuta je parola upućena Osimu na kojoj je pisalo.

"Osim Amare hvalati za sve trofeje! Ali u klubu za tebe više nikad nema fotelje", poruka je koju su Osimu uputili s južne tribine stadiona Grbavica na meču s Borcem.

Željezničar je protiv novog prvaka Borca odlično ušao u meč. Plavi su rasploženi za igru i vode od 19. minute pogotkom Aleksandra Boljevića.

U 30. minuti Željo je poveo s 2:0. Mrežu gostiju ponovo je pogodio Boljević.

Oglasi

Grbavica je ponovo ispunjena i danas usprkos jakom nevremenu. Navijači Plavih još su jednom pokazali koliko vole Želju.

Vatreni navijači Plavih poslali jasnu poruku nekadašnjem treneru (Foto: SportSport)

Ovako je izgledala poruka upućena Amaru Osimu.

Treba svakako napomenuti da meč na Grbavici posmatra i novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez sa svojim pomoćnicima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Barbarez će u narednim danima okupiti nacionalni tim pred zaista jake provjere protiv Engleske i Italije, a definitivno na Grbavici ima dosta toga vidjeti jer se igra jako dobar fudbal, posebno od strane domaćeg kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Amar Osim je ostao upisan u istoriji Željezničara, sviđalo se to kome ili ne. Samo neko ko je zloban i/ili nema pojma o fudbalu može reći da je on kupovao titule. Pogledajte samo klubove u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, otprilike polovina igrača je igrala u Želji, a to nije djelo nikoga od onih "letećih" trenera, već Osima, Đurbuzovića i drugih vjernih klubu. Zašto nekome smeta što Osim traži novac koji mu duguju? Isplatili su Željini predsjednici dobre pare ublehašima koji su klub umalo odveli u niži rang, zašto ne platiti pošteno i trenera koji je donio titule i pehare? Na kraju, neće tamo nekakvi anonimusi postavljati niti smjenjivati trenere, već uprava kluba.
5 1
Delegat
Kada je donosio pare dobar bio i kada trazi da mu vrate on ne valja misle drzava ce uvijek davati sami sebe lazu
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi