Na svakom treningu ga dočeka novčana kazna, ali mu u slavnom klubu ne mogu ništa!

Ono kada neko živi u svom svijetu

Na svakom treningu ga dočeka novčana kazna, ali mu u slavnom klubu ne mogu ništa!

Admin Čaušević

Mnogi fudbaleri, posebno oni koji igraju u najjačim ligama, nastoje da žive u svom svijetu te preferiraju jedinstveni način života. 

Među takvim je i Allan Saint-Maximin, "desetka" Newcastle Uniteda i za mnoge najbolji igrač slavnog engleskog kluba. Po priznanju njegovih saigrača ovaj 24-godišnjak je zaista unikatan tip.

O francuskom napadaču i njegovom karkteru govorio je Jonjo Shelvey te je tom prilikom otkrio do sada nepoznate stvari. Primjer radi, prilikom dolaska na svaki trening Saint-Maximin zaradi novčanu kaznu.

Razglog zbog biva kažnjavan je njegova težnja da bude originalan pa se u kampu pojavljuje sa raznoraznim naušnicama i sličnim dodacima te tako krši klupski kodeks.

"On je lud. Talentovan i nevjerovatan fudbaler, ali je poseban tip. Jedan je od onih tipova koji se od glave do pete oblači u dizajnersku odjeću", rekao je Shelvey.

Oglasi

"Kažnjavaju ga svaki dan jer dolazi sa naušnicama i sličnim stvarima. Da nije tako dobar igrač svi bi bili ljuti na njega, ali kako je tako dobar ne ljute se. On je izuzetan igrač."

"Kako igramo na kontra napade meni kao veznjaku je prirodno da dignem glavu i tražim nekoga. Dodam Allanu loptu i gledam kako pokušava da predribla 20 igrača..."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CP8zcFCDQX6/[/instagram]

Saint-Maximin je na St James Park stigao prije dvije godine za 18 miliona eura iz Nice. U međuvremenu je postao "alfa i omega" ekipe.

"Veoma je brz i nikad ne znate šta će uraditi s loptom jer je jako vješt. Popravio je i odbranu, na početku se nije želio vraćati nazad i slično, ali ga je menadžer natjerao da to radi", zaključio je Shelvey.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CP8zcFCDQX6/[/instagram]

Saint-Maximin je već duže vremena u vezi sa Anissom, njih dvoje imaju sina koji se zove Djayden-King. Iz prethodne veze ima idvije djevojčice Lyana i Ninhiju.

Top Komentari

Baboisback
Tipicni ponasanje jednog majmuna. Das mu bananu(pare),i odmah majmunise.
10 12
kukuruz
Crnac kad može izabrati, uvijek izabere bjelkinju, latinos ili azijatkinju. I njima su njihovi gadni.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi