Italijani poprilično nezahvalni prema dijamantu: "Abraham je već pokazao više od Džeke"
Foto - EPA

Rimski novinari bez milosti

Italijani poprilično nezahvalni prema dijamantu: "Abraham je već pokazao više od Džeke"

M. Šljivak

Tammy Abraham je na veoma dobar način debitovao u dresu Rome.

Englez je u dresu Vučice na debiju upisao dvije asistencije, a italijanski mediji su oduševljeni onim što je Abraham pokazao.

Neki od njih su čak otišli tako daleko da tvrde da je Abraham u samo jednoj utakmici pokazao više želje nego Džeko u prethodnim godinama.

"Godinama nisam vidio takvog napadača u Romi. Tehnički je jako i od Džeke nisam nikad vidio ono što je Abraham napravio u sat vremena", rekao je Franco Melli.

Slično mišljenje ima i Giorgio De Angelis.

"Pobijedili su zahvaljujući novoj devetki. Abraham je pokazao želju koju Džeko više nije imao".

[twitter]https://twitter.com/LAROMA24/status/1429843548539588615[/twitter]

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeko je već zaboravljen. Roma je uzela Shomurodova i Abrahama i ne bih tu ništa mijenjao. Mladi su, jaki i tehnički jako dobri. Abraham kao da ima dinamit u tijelu", rekao je Ilario Di Giovambattista.

Edin Džeko je u dresu Rome proveo šest godina. Zabio je 121 gol i ovakve riječi ljudi koji vole rimski tim su nepotrebne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nije.bitno
Nakon Totija vas cudi ovo?
54 1
E.Car
Vidimo se za par kola!!!! Platit će te da se vrati!! U Interu mu je mnogo bolje, konačno u pravoj ekipi igra.
43 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi