Marca: Mbappe je novi igrač Reala!

Bomba iz Španije

Marca: Mbappe je novi igrač Reala!

Admin Čaušević

Real Madrid je dobio ono što silno želi, barem ako je vjerovati senzacionalnoj vijesti koju je u četvrtak navečer objavila ugledna Marca. 

Madridski list je odlično upoznat s dešavanjima u Real Madridu te se informacija da je Mbappe novi fudbaler Los Blancosa itekako može smatrati vjerodostojnom.

Real Madrid i PSG će postići dogovor Mbappeovog transfera nakon razmjene emailova i ponuda proteklih dana. Posljednja ponuda od 170 miliona plus 10 bonusa će biti prihvaćena od strane pariškog kluba.

Marca navodi da će transfer biti ozvaničen u petak te će se francuska zvijezda pojaviti u prijestolnici Španije prije nego što se vrati na reprezentativno okupljanje i dočeka utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

Nasser Al-Khelafi je na žrijebu Lige prvaka poručio da PSG ostaje pri svojoj poziciji, ali Marca navodi da je prvi čovjek Parižana zapravo samo htio da ispia puls te da uopšte nije zadovoljan s onim što je uradio Real.

S druge strane u Realu smatraju da su sve uradili po zakonu i da su se ponašli korektno. S igračevim 'da' transferu smatraju da imaju sve u svojim rukama što će biti potvrđeno i sa 'da' iz Pariza u narednim satima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Florentino Perez je ranije izjavio da Mbappe treba postati referentna tačka, da postane nešto što je tražio u Parizu i to nije dobio. Tako će predsjednik Reala konačno u svoj tim dovesti istinskog Galaktikosa nakon nekoliko godina.

Mbappe će postati drugi najskuplji igrač u historiji fudbala, odmah iza Neymara kojeg je PSG 2017. godine platio 222 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Osvaldo000
Iz plastike u plastiku
9 38
hara071
Dobrodošao u najveći klub
37 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi