Jala Brat označio Džeku na Instagramu i poručio: "Spremite najskuplju flašu, eto me..."

Najavio dolazak u novi restoran bh. napadača

Jala Brat označio Džeku na Instagramu i poručio: "Spremite najskuplju flašu, eto me..."

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko prije nekoliko dana otvorio je restoran u Dubrovniku.

Džeko je prije nekoliko godina otvorio kafić u Lapadskim dvorima u Dubrovniku s prijateljem Mihom Obradovićem, a sada je odlučio da proširi svoj biznis što se tiče ugostiteljstva.

Naime, najbolji bh. fudbaler otvorio je restoran u Dubrovniku pod nazivom "EZZA", a ovaj put njegov biznis partner je Armin Hadžić koji već ima iskustva u ovom poslu.

Džekin novi restoran otvoren je u utorak navečer, a ono što je privuklo najveću pažnju bh. javnosti jestu cijene u restoranu "EZZA" koje nisu baš za svačiji džep.

Najskuplje jelo iz kuhinje je Ramstek Wagyu A5 Japan od 250 grama i njegova cijena je 100 eura. Također, i ostali odresci su na cijeni, a Ribeye odrezak Wagyu Australija od 300 grama ima cijenu od 78 eura.

U restoranu se također priprema i Ezza burger (200g) i njegova cijena je 25 eura. U okviru restorana je i koktel bar koji nudi brojna pića. Najjefitnije pivo je gotovo četiri eura, toliko iznosi i obična espresso kafa, dok su kokteli između 10 i 15 eura.

Oglasi

Naravno, tu su i brojna druga pića, a apsolutni rekord po cijeni drži vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001 čija boca košta više od 11.000 eura.

Ove visoke cijene su poprilično iznenadile bh. javnost, ali jasno je da su one itekako "normalne" kada je u pitanju grad poput Dubrovnika.

Nakon svega oglasio se i bh. reper Jala Brat koji je poželio Džeku sreću u novom poslu, te je najavio svoj dolazak u njegov novi restoran.

"Spremite najkuplju flašu, eto me da proslavimo album", poručio je Jala Brat Džeki i njegovoj supruzi Amri.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Make075
Bravo E. Čaušević vrhunski članak.
36 0
Asmir123
Koga boli ku*ac za ovo, kakve on veze sa sportom ima...
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi