37

Komentari (37)

dinass
Cuvaj ti pare,u Srbiji si popusio zabranu ulaska a u Bosni se od svoje muzike hl**** najest neces.
saju701
Imal neka bolja sportska stranica da odmorim mozak od ovakvih tekstopisaca kao sto je Causevic.
Pazzo_13
Hahaha muslimani pleme iz Azije hahahaha place mi se kakav lik kakav bolid I kakvo Bosanstvo čovječe jesi ti normalan o čemu pricas ,kakvi talibani, ti jadni čovječe aj sto nemaš vjeru ne znas ni koje si nacije ,niti su muslimani nacija ,niti su Bosanci nacija. Nije ni cudo sto nam komsije i susjedi sve ovo rade svih ovih godina kada pola ni ne znaju ko su i šta su ,i nista ih ne zanima
tip
A prestani više pisati me.đede.
user1583752673
E stvarno Causevicu daj sam sebi otkaz!
haris1000
I ovo je vijest za sportski portal,sad ću vas deinstalirati, šta se iman zamarati sa vama
jeroha1987
Placaju clanke po 300km sami . Tuzno al istinito
emanuelmacron
kad seljacine pocne o muslimanstvu,sta mi nameces muslimanstvo nenamecemo ni mi vama bosansvo eno vam azija pa se sirte talibani ,neznate ni ko su muslimani to su stara plemena porijeklom iz azije kao sto su bili Huni ,pljackasi i osvajaci,a to znaci i pljackasi.Mrs svi upm
BlueBoys
Ma napushi se hladne kite mrzitelju...
Gasirotti
Ti znas sta su muslimani jel? Kakvo pleme debilu to je religija. Sta su krscani i budisti onda? Plemena jel neobrazovani Bosnjo? Izraz "muslimanstvo" ne postoji. Postoji izraz Islam i Musliman. Jel moguce da ljudi koji nisu procitali dvije knjige u zivotu, daju sebi za pravo da pricaju o historiji i religijama?
emanuelmacron
jesil to sam sastavio ,ili su ti roditelji pomogli,debilce
Mele
Ovo je vrh vrhova, koga boli..... za ovim zatucanim glupakom..
Jupp
Šabanluk PRO! Nek je čoban dao do znanja balavurdiji da ima para za najskuplju flašu, a mi ćemo koji nemamo zvati humanitarne brojeve da pomognemo bolesnima. Na šta spade društvo, ja ne vjerujem..
Zulfikar
Eh don’t bio je šabanluk par excellence .
King_Kenny
...kakva spektakularna vijest...pa ovo ce da prenesu svi svjetski mediji...cim proguglaju i saznaju ko je taj Jala brat...mislim da ce ovo da zasjeni i Messijev i Ronaldov transfer...novinar koji je ovo napisao prvi je konkurent za nagradu Pulitzer ove godine.
Pazzo_13
Srbija će im zabraniti ulazak u zemlju ,bilo bi dobro da im se zabrani ulazak i u BiH tj da se protjeraju,pa neka idu u Dubrovnik. Jadno je šta omladina danas slusa i ko su joj uzori. Nekada umjetnici i pjesnici kao Dzoni Stulic i Milan Mladenovic danas Jala i Buba ??
Realist
U potpunostise slazem. Treba zabranit i one krkane iz Srbije i Hrvatske. Ta "glazba" zaglupljuje mlade.
demar
ja clanka i kurca, kakve su ovo vijesti?
Realist
Ovi Jala i Buba su sramota za cijelu BiH, a pogotovo za muslimane, jer ja ne razumijem kako ona dvojica mogu bit muslimani.
demar
sta tebe briga jel neko musliman ili nije, nije to tvoja stvar
emanuelmacron
Realist
Govorim da je sramote ono za sto se predstavljaju. I da su katolici reko bi da su sramota za nas.
MethodMan
Otkud ti znaš da je musliman sviju ti i kume rodiš se ko Bošnjak to ne možeš mijenjati, a na vjeruju imas pravo izbora
zajid08
Krkan iz Vogošće...
E.Car
Ne rise!!!! Nek su nam bolji ublehasi sa istoka i zapada.
Uranija
@E.Car i on i ti sa istoka i zapada isti ublehaši
Realist
Ja bi ih sve zabranio u BiH. I ljeve i desne i one u sredini.
Eduard
Kaze Jala hmdrgdmdmdmrjdjsmenksdjjenekskdksmskrjejmdkdkslsmdkdjjdmskskdmdhfjdmhdbdjsddjdjdksmdndjksjdjsms i daj njima sta ce
Asmir123
Koga boli ku*ac za ovo, kakve on veze sa sportom ima...
Barbarez9
Je.. vam on M…r
epa
pa dajte vise jesu Vam se ove cijene uvalile kao da svaki dan idete u dubrovnik... odes u park princeva rucak za dvoje kosta 150Km.. ko ima pare ici ce ko nema jest ce doner... pa napiseite da nam je otrov ponovo poceo sa radom...
bavarac28
LukasPodolski
Vi niste normalni
Ende
Papak Jala, papak Causevic
Make075
Bravo E. Čaušević vrhunski članak.
davide.azzurri
Causevic debil
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.