Džeko se oglasio na Instagramu i poslao jasnu poruku: "Bosna i Hercegovina iznad svih nas"

Pred meč protiv Kazahstana

Džeko se oglasio na Instagramu i poslao jasnu poruku: "Bosna i Hercegovina iznad svih nas"

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra protiv Kazahstana na Bilinom polju u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su prošle srijede iznenadili mnoge remijem u gostima protiv Francuske (1:1), dok smo prije dva dana u Zenici pobijedili Kuvajt sa 1:0 u prijateljskoj utakmici.

Bh. reprezentativci večeras su u Butmiru odradili posljednji trening pred sutrašnji meč s Kazahstanom, te su maksimalno fokusirani da dođu do tri boda i ostanu u borbi za baraž.

Pred sutrašnju utakmicu na Instagramu se oglasio i kapiten naše selekcije Edin Džeko koji je poručio navijačima da im je sutra potrebna njihova podrška.

"Jedan grb, jedna zemlja, vasa podrska, grla i dlanovi, sve do pobjede. Bosna i Hercegovina iznad svih nas", poručio je Dijamant.

Ubrzo nakon toga u komentarima su se oglasili Miralem Pjanić, Amer Gojak, Siniša Saničanin i Zvjezdan Mismović koji su također podržali ovu Džekinu poruku.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećamo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Kazahstana igra se sutra od 20:45 sati na Bilinom polju.

Zmajevi nakon tri odigrane utakmice imaju dva remija i jedan poraz, te se nadamo da ćemo sutra doći do prve pobjede u kvalifikacijama protiv Kazahstana.

Top Komentari

ja.hondo
Smetljar. Gori je Dzeko od svih u savezu. Fujjjj
18 89
Lewa_9
ma odјebi ti mahalašu, ti si gori i od Vice
17 43

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi