Horde zla ne žele besplatno na sjever, prodavat će karte za 5 KM

Oglasili se navijači FK Sarajevo

Horde zla ne žele besplatno na sjever, prodavat će karte za 5 KM

A. Čaušević

FK Sarajevo je u ponedjeljak saopštio da će ulaz na sjevernu tribinu stadiona Asim Ferhatović Hase za derbi protiv Željezničara biti besplatan. 

Nekoliko sati kasnije stiglo je i saopštenje Hordi zla koji su se zahvalili na besplatnim kartama te će u vlastitoj organizaciji prodavati ulaznice.

Cijene ulaznica su 5 KM, a kompletan prihod od prodatih ulaznica bit će preusmjeren u humanitarne svrhe.

"Srdačno se zahvaljujemo klubu na besplatnim kartama za sjever, ali naši ideali su drugačiji. Iz tog razloga obavještavamo sve one koji žele doći na sjever, da UNFKS organizuje prodaju karata u prostorijama shopa po cijeni od 5,00KM, a sav prihod će ići u humanitarne svrhe.

Prodaja karti će biti sutra u shopu UNFKS od 16h do 19h i u srijedu od 10 do 16h, poslije 16h biti će dostupna kupovina na štandu kod parkinga. Pored karata na štandu će se moći kupiti i rekviziti iz shopa UNFKS", poručile su Horde zla.

Srdačno se zahvaljujemo klubu na besplatnim kartama za sjever, ali naši ideali su drugačiji. Iz tog razloga...

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Monday, September 20, 2021
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, navjerniji navijači Sarajeva će u korteu stići na stadion Koševo. Okupljanje je zakazano za 17 sati u ulici Sime Milutinovića Sarajlije.

Podsjećanja radi, utakmica Sarajevo - Željezničar igra se u srijedu s početkom u 20:30. Susret će suditi najbolji bh. sudija, Irfan Peljto.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

unioni
Mislim svaka cast na humanitarnu svrhu i Manijaci su isto organizovali prije par dana. Svaka cast objema ekipama. Obraz prije svega...
14 0
Kockoglavi
Dao bi vam ja qurac. Sta ste ba vise umislili da ste.
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi