Jedna fotografija pokazuje sav očaj Barcelone i Koemana protiv Granade

Potez za pamćenje

Jedna fotografija pokazuje sav očaj Barcelone i Koemana protiv Granade

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone remizirali su sinoć na svom terenu protiv Granade (1:1) u meču petog kola La Lige.

Katalonski klub je još jednom razočarao svoje navijače jer je odigrao veoma lošu utakmicu i tek u samom finišu meča uspio je da dođe do jednog boda.

Granada je odlično počela utakmicu i povela je već u drugoj minuti kada je Duarte savladao Ter Stegena za 1:0.

Gosti su čuvali prednost sve do samog finiša utakmice, a Barcelona je tek u 90. minuti uspjela da dođe do 1:1, a pogodak je postigao Araujo nakon odličnog centaršuta Gavija.

Nakon meča na velikom udaru kritika ponovo se našao Ronald Koeman, a španski mediji pišu da bi Nizozemac mogao dobiti otkaz u narednim danima.

Koliko je Koeman bio očajan sinoć da pokuša izbjeći poraz od Granade pokazuje i izmjena koju je napravio u 75. minuti.

Tada je na teren ušao Gerard Pique koji je zamijenio Demira, a mnogi su bili u šoku kada su vidjeli da je Pique do kraja utakmice igrao na poziciji centarfora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Opis nije dostupan.

Međutim, to nije donijelo neki značajan napredak u igri Barcelone, a na Koemanovu sreću Araujo je bio taj koji je uspio nekako da postigne pogodak i tako spasi Katalonce velike blamaže.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bazarich
Ovo neko prije objavio u komentaru najednom postu o kumanu i ovaj kvazi novinar na osnovu tog komentara sastavi tekst o ovome sto mi sad citamo. Nidje veze
5 0
E.Car
Kuman je katastrofa trener ali ovo rade svi kvalitetni treneri kada imaju manje visokih napadača ubace visokog igrača jer se uglavnom zadnje minute igraju sa dugim loptama u 16-terac. Tako da ovaj tekst je mjerilo katastrofalnog poznavanja materije tekstopisca.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije