HŠK Zrinjski: Uključivati nas u priču oko prekida meča Velež - Borac je zlonamjerno i opasno

Oglasio se mostarski klub

HŠK Zrinjski: Uključivati nas u priču oko prekida meča Velež - Borac je zlonamjerno i opasno

M. Šljivak

HŠK Zrinjski oglasio se danas saopštenjem u kojem su se dotakli neobjektivnog izvještavanja pojedinih medija nakon prekida utakmice Velež - Borac.

Iz redova mostarskog kluba su ljuti jer se njihovo ime spominje u priči oko prekida meča i ističu da su takve vijesti zlonamjerne i vrlo opasne.

"Iako smo već odavno naviknuti na neobjektivnost pojedinih medija u BiH kada je HŠK Zrinjski u pitanju, isti nas ipak iznova uspijevaju šokirati manjkom profesionalizma i odgovornosti, a što uvijek za epilog ima širenja govora mržnje u komentarima na objavljene tekstove, kao i na društvenim mrežama.

Uključivati HŠK Zrinjski u priču oko prekida utakmice FK Velež – FK Borac, odnosno u odluke Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, ne samo da je neistinito i neutemeljeno, što je valjda svima jasno, nego je usto zlonamjerno, manipulativno i vrlo opasno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Namjernim plasiranjem u javnost lažnih i izmišljenih informacija ne samo da se dovodi u zabludu čitateljstvo, nego se nanosi i izravna šteta ugledu HŠK Zrinjski, zbog čega ćemo opet biti primorani poduzeti određene korake kako bi zaštitili naš klub", saopšteno je iz HŠK Zrinjski.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VictoriasFikret
Oglasio se međugorski klub
31 11
denimen9
Ovi Veležovci misle da ako ne voliš Veleža, da mrziš Bosnu. To je ono o cemu pricam vec duze vrijeme. Velež je romantika nogometna, super klub, ali politika ih satra, dokrajči ih. Cuj stranke SDA, SBB, Novalić itd... izlaze javno sa svojim stavom oko utakmice. Porede to sa raspadom države, pa to je presmiješno gospodo draga. Veležovci imaju kratko pamćenje. Nek se sjete svoje prekinute utakmice protiv Iskre prije 16 godina. Allah sve vidi i sve dodje na naplatu.
18 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi