Reprezentativci odradili trening na Grbavici, stigao i posljednji Zmaj
FOTO: T. Hebib

Kodro se priključio ekipi

Reprezentativci odradili trening na Grbavici, stigao i posljednji Zmaj

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se za odlučujuće mečeve kvalifikacija za SP 2022. godine.

Zmajeve u subotu od 15 sati očekuje bitna utakmica protiv Finske na Bilinom polju u Zenici, a trijumfom bi otvorili vrata baraža.

Selektor Ivaylo Petev je imao problema i pred ovo okupljanje, zbog povrede je otpao Elvis Sarić, a još uvijek je pod upitnikom kapiten Edin Džeko koji je stigao na okupljanje nakon zadobivene lakše povrede u milanskom derbiju.

Naknadni poziv dobio je napadač Fehervara Kenan Kodro, koji je večeras i odradio trening sa ostatkom ekipe.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zmajevi su večeras na Grbavici odradili još jedan trening, gdje je vladala vrlo dobra i pozitivna atmosfera i svi su skocnetrisani na jedan cilj, a to je prvo meč protiv Finske, nakon toga će se govoriti i spremati taktika za Ukrajince.

Zmajevima u naredna dva domaća meča protiv Finske i Ukrajine četiri boda znače i plasman u baraž za Mundijal 2022. godine čiji domaćin će biti Katar.

Top Komentari

Barberez9
Saric ????? Ne mogu da vjerujem….
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi