Bh. reprezentacija ostala bez Džanana Muse?

Pozitivan na koronavirus

Bh. reprezentacija ostala bez Džanana Muse?

E. Škorić

Bh. reprezentativci uskoro će krenuti s kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a nastup jednog od najboljih košarkaša je pod upitnikom.

Musa je pozitivan na koronavirus, ali mora u 14-dnevnu karantinu iako je asomptimatičan i osjeća se dobro.

Testirao se više puta u prethodna dva dana i posljednji test koji je urađen sinoć otkrio je da je pozitivan, ali će danas i sutra odraditi nove testove.

Inače, reprezentacija BiH u petak 26. novembra dočekuje Češku i vrlo je moguće da košarkaš španskog Breogana neće biti na raspolaganju selektoru Vedranu Bosniću, što bi zaista bio hendikep.

Promo

Top Komentari

Vrbaski
Kako hendikep kad su momci igrali beznjega zadnjih godina tj. od kad je otišao u NBA i odigrali predobro ama baš svaku tekmu.
5 1
Thierry.Henry
Sta je sa Jusufom? Hoce li on makar online ucestvovati?
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi