Rani jutarnji sati i ponovo Conor McGregor: Izazvao je brojne komentare zbog svog stava
Foto - Twitter

Conor o obaveznoj vakcinaciji

Rani jutarnji sati i ponovo Conor McGregor: Izazvao je brojne komentare zbog svog stava

M. Šljivak

MMA zvijezda Conor McGregor ponovo je izuzetno aktivan na društvenim mrežama.

Osim konstantne svađe s brojnim borcima, McGregor u posljednje vrijeme često komentariše političku situaciju u Irskoj te odluku o obaveznoj vakcinaciji stanovništva.

Conor smatra da nikog ne bi trebalo prisiliti na vakcinaciju protiv virusa i to je u ranim jutarnjim satima objavio na svom Twitter profilu.

"Prisiljavati nekog da ubaci nešto što ne želi u svoje tijelo je apsolutno pogrešno. Nisam protiv vakcina, ja sam protiv oduzimanja vlastitog izbora. Bog blagoslovio one koji misle drugačije", napisao je Conor.

Ovaj njegov stav izazvao je brojne komentare, a McGregor je, kao što to često i radi, tweet ubrzo izbrisao.

Najveća zvijezda UFC-a još uvijek se oporavlja od teškog loma noge kojeg je zadobio prije nekoliko mjeseci u meču protiv Dustina Poiriera.

Ponovo najavljuje veliki povratak i on bi se trebao desiti u 2022. godini.

Top Komentari

adis_D11
Jedina stvar u kojoj se slažem sa Conor-om.
5 1
denimen9
Najbolji fighter svih vremena, taće njemu vakcina
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi