Raiola saopštio imena klubova koje razmatra Erling Haaland
Foto - EPA

Četiri tima su u igri

Raiola saopštio imena klubova koje razmatra Erling Haaland

M. Šljivak

Menadžer Mino Raiola saopštio je imena četiri kluba između kojih će svoju novu destinaciju birati čudesni norveški napadač Erling Haaland.

Raiola je u razgovoru za njemačke medije saopštio da je Haaland spreman za naredni korak u karijeri i otkrio je imena četiri kluba koji imaju šansu da ga dovedu.

"On će napraviti naredni korak za karijeru", rekao je Raiola za njemački Sport1 i nastavio je:

"Bayern, Real, Barcelona i Manchester City su među klubovima gdje može ići. City je osvojio više titula od Manchester Uniteda u proteklim godinama", rekao je Raiola aludirajući da United nije u igri za Haalandov potpis.

"Transfer će doći, ovog ili narednog ljeta. Velika je mogućnost da će to biti ovog ljeta. Vidjet ćemo. Borussia bi mnogo više zaradila da su ga prodali proteklog ljeta, ali poštujem njihovu odluku da ga zadrže i usreće navijače. Imaju mu*a", rekao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland će kupca koštati 75 miliona eura, ali transfer će ukupno koštati oko 300 miliona kada se u sve uključe plate fudbalera te menadžerske provizije.

Erling Haaland je u Borussiju stigao u zimu 2020. godine iz Salzburga, a u 72 nastupa za tim iz Dortmunda postigao je 74 gola.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...zna se gdje ce,gdje ide svaki igrac koji nesto vrijedi u Bayernligi.
0 8
DamirT
Bas Barcelona ima para za njega.Zaduzili se ko Grcka
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi