"Viza nije problem, sastanak sa Čeferinom vezan za terene je u ovom momentu najvažniji"

Durić za SportSport.ba

"Viza nije problem, sastanak sa Čeferinom vezan za terene je u ovom momentu najvažniji"

E. Škorić

Potpredsjednik Nogometnog saveza BiH, Irfan Durić, govorio je za SportSport.ba.

Jutros se pojavila vijest da predsjednik NFSBiH Vico Zeljković ne može putovati u Sjedinjene Američke Države jer nije dobio vizu, ali Durić nam je rekao da u ovom trenutku za prvog čovjeka NFSBiH postoje važniji sastanci, te da su svi članovi NFSBiH uredno dobili vize.

"Zeljković je dobio vizu, ali neće putovati u SAD s reprezentacijom jer nam je u ovom trenutku važniji sastanak u Švicarskoj sa predsjednikom UEFA-e Aleksandrom Čeferinom u Nyonu. On će tamo putovati u društvu Zvjezdana Misimovića i portparolke Slavice Pecikoze i pokušat će da osiguraju novce za šest umjesto za tri terena za narednu godinu, a također će biti prisutni na žrijebu Lige nacija", rekao je Durić za SportSport.ba.

Bh. reprezentativci su se jučer okupili u Zenicu, a u ponedjeljak slijedi put za Los Angeles gdje će se 18. decembra odigrati prijateljski meč sa SAD-om.

Zbog činjenice da se ne radi o FIFA terminu, selektor Ivajlo Petev pozvao je igrače iz Premijer lige BiH.

Top Komentari

2323
hahahbahahhahah.koja laz ovog metiljavog uvlakaca..nije dobio vizu i to je tacno..mani se sastanka sa Ceferinom..ne lazite javnost..
11 0
Brazuka
Kriminalac dokazani pleme ti se zatrlo. Potrcko vicin koji se prodao za par mjesta
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi