Kaznena ekspedicija iz Bavarske bez milosti, o "bezdušnim" reakcijama Lewandowskog će se pričati

Bayern ubjedljiv

Kaznena ekspedicija iz Bavarske bez milosti, o "bezdušnim" reakcijama Lewandowskog će se pričati

A. Čaušević

Bayern nastavlja da "teroriše" protivnike u Bundesligi.

Posljednja žrtva kaznene ekspedicije iz Bavarske je Stuttgart koji je na domaćem terenu izgubio sa visokih 0:5. 

Iako je teren ličio na pravu oranicu što je iznenađenje za državu poput Njemačke to nije spriječilo Bayern da odigra još jedan odličan meč.

Stuttgart se dobro držao u prvih pola sata, ali su na poluvrijeme otišli sa rezultatskim zaostatkom nakon što je u 40. minuti zabio Gnabry. 

U nastavku još četiri gola gostiju. Već na startu drugog dijela pogađa Gnabry, a onda je na scenu stupio Lewandowski.

Najbolji napadač današnjice je postigao dva rutinska gola u 69. i 72. minuti, ali njegova odluka da praktično ne slavi golove i reaguje kao se ništa nije desilo sigurno izaziva pažnju. Njegov prvi gol i reakciju pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sjajni Poljak je nedavno govorio da je bio jako nesretan i utučen nakon što mu je izmakla Zlatna lopta, a čini se da se to primjeti i na njegovom govoru tijela.

Peti gol za Bayern je postigao Gnabry koji je tako kompletirao hat-trick u četvrtoj uzastopnoj ligaškoj pobjedi svog tima. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Covjek obara rekord za rekordom i opet nema postovanje od strane kvazi novinara i fudbalskih diletanata. Jednostavno Robert Lewandowski je trenutno najbolji igrac svijeta. U zadnje dvije godine brojke, rekordi, trofeji, individualna priznanja sve govore. RL9.
12 0
Klicko
Ako hoces da vidis koliko vrijedis otidji u englesku ligu pasa moj.Tvoj kalibar treba da igra u najboljim ligama svijeta a ne tu
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije