Zrinjski dobio novog generalnog sponzora, radi se o najvećem ugovoru u historiji Plemića

Stigla zvanična potvrda

Zrinjski dobio novog generalnog sponzora, radi se o najvećem ugovoru u historiji Plemića

A. Čaušević

Zrinjski je dobio generalnog sponzora za narednih pet godina, saopštio je mostarski klub. 

Dres lidera Premijer lige će do kraja sezone 2025/26 krasiti logo izraleske kompanije M.T. Abraham Group, a kako je saopšteno iz mostarskog kluba radi se najvećem ugovoru u historiji popularnih Plemića.

"HŠK Zrinjski Mostar s velikim zadovoljstvom želi potvrditi kako je s kompanijom M.T. Abraham Group potpisao Ugovor o generalnom sponzorstvu u trajanju na pet godina, odnosno do sezone 2025./2026. tijekom kojih će M.T. Abraham Group biti glavni sponzor šesterostrukog prvaka BiH.

Društvena odgovornost i uključenost u zajednicu dvije su temeljne vrijednosti M.T. Abraham Group, a ulaganje u zajednicu, uz poslovne i etičke vrijednosti, imaju ključnu ulogu u uspjehu Grupacije. U M.T. Abraham Groupu vjeruju da su kultura, obrazovanje i sport najbolje platforme za promicanje postignuća, kreativnosti i predanosti, posebno među mlađom generacijom.

Kao dio najvećeg sponzorstva u povijesti kluba, HŠK Zrinjski će zajedno s M.T. Abraham Group razviti i obrazovni program koji će biti prilagođen mlađim uzrastima kluba i osigurati predanost izvrsnosti, kako na terenu tako i izvan njega, uz promicanje akademskih postignuća i budućih ciljeva mladih.

[facebook]https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/posts/396921025487075[/facebook]

Oglasi

Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group:

“HŠK Zrinjski Mostar jedan je od najznačajnijih klubova u regiji, te vodeći klub u Bosni i Hercegovini. HŠK Zrinjski ima velike planove u godinama koje su pred nama i želimo uložiti sredstva kako bi se ti planovi ostvarili. Odlučno, dosljedno i uz puno zalaganja naših navijača, uprave, trenera i igrača, želimo dati veliki doprinos kako bi HŠK Zrinjski Mostar uzletio do novih visina u domaćim i europskim natjecanjima.”

Denis Lasić, predsjednik HŠK Zrinjski Mostar:

“Želimo izraziti našu zahvalnost M.T. Abraham Group na čelu s predsjednikom Amirom Grossom Kabirijem koji je prepoznao HŠK Zrinjski kao jedan od najistaknutijih i najprestižnijih nogometnih klubova u Bosni i Hercegovini, ali i njegovu značajnu ulogu u zajednici, kao i potencijal da nastavi rasti kao klub. Pred nama je dugogodišnja suradnja i uvjeren sam da će ta suradnja biti uspješna za obje strane.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nemanja Bilbija, kapiten HŠK Zrinjski Mostar:

“Glavni zadatak nas igrača i trenera je igra na terenu, a da bismo postigli dobre rezultate, osvajali trofeje i igrali u europskim natjecanjima potrebna je financijska stabilnost. Uz podršku M.T. Abraham Group nastavit ćemo pobjeđivati i ostvarivati zacrtane ciljeve", saopšteno je iz Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bk123
Čemu mržnja i zavist...pa neki dan je Željo dobio novog generalnog sponzora, Sarajevo isto tako novu upravu i novi kapital...da bogdom svi klubovi imaju bogate sponzore pa možda nekad neko naš udje u grupnu fazu barem konferencijske lige...Bravo Zrinjski i samo jako.
27 1
Lacosta
Šta je sad ovo????? Godinama nam govore kad se ugasi Aluminij, ugasiti će se i Zrinjski. Aluminij se ugasi, a neki novi sponzori na dresu. Ovaj aluminijski, fenix neki šta li. Diže se iz pepela.
12 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi