Lana Pudar žrtva kriminalaca!

Stiglo obavještenje

Lana Pudar žrtva kriminalaca!

A. Čaušević

Lana Pudar ne samo da je oduševila javnost će i kompletnu regiju sjajnim plivanjem tokom cijele godine. 

Mlada Mostarka je budućnost bh. sporta te pojedini pokušavaju njeno ime i prezime iskoristiti za koristoljublje i bit će prijavljeni za cyber kriminal.

Naime, danas je stigla obavijest da su nepoznate osobe napravile lažne profile na društvenim mrežama s imenom i prezimenom Lane Pudar.

"Ovim putem Vas obavještavamo da se pojavio lažni profil Lane Pudar na facebooku koji se predstavlja u njeno ime. Želimo svima skrenuti pažnju kako je ovo pravi i jedini profil naše najbolje plivačice Lane Pudar, te da niti s jednim drugim Lana, njen tim i njena porodica nemaju veze.

Taj lažni profil je prijavljen platformi facebook, a bit će isto tako prijavljen i nadležnim institucijama za cyber kriminal, kao i svi drugi lažni profili na drugim društvenim mrežama ukoliko se pojave.

Ovim putem Vas obavještavamo da se pojavio lažni profil Lane Pudar na facebooku koji se predstavlja u njeno ime. Želimo...

Posted by Lana Pudar on Monday, December 20, 2021
Oglasi

Pozivamo sve Lanine prijatelje, fanove, sponzore i sve ljubitelje lika i djela naše Lane Pudar da zaprate ovaj zvanični profil i na taj način budete uvijek u toku sa svim dešavanjima vezanim za Lanina takmičenja, treninge, sponzorske i druge aktivnosti.

Lana je trenutno u bazenu, gdje se zajedno sa svojim trenerima Alenom Ćemalović i Goranom Grahovcem priprema za nastup u polufinalnoj utrci u disciplini 100 m delfin, koja je na programu za nekih sat vremena otprilike", saopšteno je iz Laninog tima.

Na polufinalnoj utrci 15-godišnjakinja je otplivala još jednu sjajnu utrku te je zauzela treće mjesto u svojoj grupi s vremenom 56.28.

Najbolja bh. plivačica je prebacila u "petu brzinu" poslije posljednjeg okreta te je sjajnom završnicom stigla do novog odličnog rezultata.

Prva u grupi je bila Margaret Macneil iz Kanade, a trećeplasirana Claire Curzan. Kako je to izgledala utrka pogledajte ovdje.

Finalna utrka je na programu u utorak od 16 sati po centralnoevropskom vremenu.

Podsjetimo, Pudar je u petak u disciplini 200 metara delfin zauzela treću poziciju i osvojila historijsku bronzanu medalju za našu zemlju.

Top Komentari

313
Miševi mali
7 0
Erikdier21
To je sigurno onaj što je pitao Nurkica i Dzeku da li idemo po novu medalju
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi