Nepoznate osobe pretukle igrača Manchester Cityja, a onda mu uzeli sve što je imao

Uspio je da zaštiti svoju porodicu

Nepoznate osobe pretukle igrača Manchester Cityja, a onda mu uzeli sve što je imao

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Cityja, Joao Cancelo, šokirao je javnost sinoćnjom objavom na Instagramu.

Cancelo je jučer sve iznenadio s fotografijom na kojoj se vidi da ima povredu glave, a onda je objasnio da su nepoznate osobe nasrnule na njega i njegovu porodicu.

Fudbaler Manchester Cityja na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi da ima povredu glave, te je odlučio da objasni šta se desilo njemu i njegovoj porodici.

Cancelo je otkrio da su njega i njegovu porodicu napale četiri nepoznate osobe kojima je cilj bio očito da ih opljačkaju.

Portugalac je pružio otpor zbog čega je i dobio udarac u glavu, ali što je najvažnije uspio je da zaštiti svoju porodicu. Također, Cancelo je otkrio da im nepoznate osobe ukrale sav nakit koji su imali kod sebe, te da su uzeli i novac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nažalost danas sam napadnut od četiri kukavice koje su me povrijedile i pokušale su da povrijede i moju porodicu. Kada pokažeš otpor onda se ovo desi. Uspjeli su uzeti sav moj nakit i zadati mi povredu glave. Ne znam kako mogu da postoje tako zli ljudi. Najvažnije je da je moja porodica dobo. I nakon toliko prepreka u mom životu ovo je samo još jedna koju ću da prođem", poručio je Portugalac.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, brada i tekst

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
E moj Hasane ,tebi uvjek kur*c u glavi.bolji bi ti komentar bio ,da se nisi javio.
4 0
Dtox
Jes ovaj rambo uplasio 4 krimunalca, haha.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi