I muftija uz Noleta: "Bog sve vidi"

Posvetio mu objavu

I muftija uz Noleta: "Bog sve vidi"

S. Mlaćo
Prvi reket svijeta Novak Đoković i dalje čeka odluku Vladu Australije o tome da li će nastupati na turniru u toj zemlji ili će biti deportovan kući.

Đoković je prema posljednjim objavama dobio izuzeće od vakcinisanja na temelju nedavno preboljene infekcije koronavirusom.

BBC prenosi da je 16. decembra 2021. godine Đoković bio pozitivan na koronavirus. Na osnovu toga je Đoković dobio medicinsko izuzeće za ulazak u Australiju.

Postoji i oni koji su mišljenja da je popularni Nole želio da bude iznad zakona, te da će zbog toga sada biti kažnjen, a sada je podrška Đokoviću stigla i od muftije beogradskog Mustafe Jusufspahića.

Jusufspahić je objavio fotografiju sa Đokovićem uz opis: “Svedočim. Bog sve vidi“.

Ukoliko sud u ponedjeljak uvaži Novakov argument, on bi mogao nastupati na prvom Grand Slamu ove sezone, a u protivnom vratit će se u Srbiju.

Nedavna drama izazvala je burne reakcije širom svijeta, a naravno najveće nezadovoljstvo vladalo je u Srbiji nakon što su se pojavile vijesti o odluci australskih vlasti da se najbolji teniser neće takmičiti na prestižnom turniru jer mu nije odobrena viza. 

Top Komentari

babaloni
muftija je u sandžaku a vi ste gori što tom klaunu uopšte posvećujete pažnju
17 0
Husrefbeg22
Ja muftije, ja kretena. Treba ga reis-ul-ulema pod hitno smijeniti. Vjerovatno podrzaje i one cetnike sto po Bosni pucaju na damije.
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi