17

Komentari (17)

.ebo vas taj muftija, sportsportba postao je poltronski portal uvlaci se u pakšu Djokovicu, Semiru Osmanagicu i kladionicama u Srbiji, kao na primjer Mozzart kladionica i ostale. Sportsportba nema kicmu to jest svoje "JA"
Manager
Ovo nije pravi muftija, pravi muftija je hfz. Abdurrahman ef. Kujević, a ovaj Jusufspahić je SANU muftija.
Kiss
Ako je svaki teniser na tom turniru vakcinisan onda bi trebao i on ako neće lijepo pakuj kofere,nisi pametniji od drugih ili samog društva.Nisu ga trebali uopšte pustiti u Australiju ovako samo prave goru situaciju
Vrbaski
Šta očekivati od čovjeka čiji se svijet zasniva na srednjovjekovnim ublehama.
Husrefbeg22
Ja muftije, ja kretena. Treba ga reis-ul-ulema pod hitno smijeniti. Vjerovatno podrzaje i one cetnike sto po Bosni pucaju na damije.
Uranija
Podržaje… jbm ti učiteljicu ako si je ikad imao! Ostavi se demagogije tako zatucan, jednostavno nisi sposoban! Čim ti Novaka izjednačavaš sa onim zadojenim chetnicima, nemaš ti dovoljno razuma u svom skromnom mozgiću!
Manager
nije ovo pravi muftija
babaloni
muftija je u sandžaku a vi ste gori što tom klaunu uopšte posvećujete pažnju
vence
Drz se vjere efendija.. Kani se i sporta i politike i svega ostalog.. Zato nas i peru sva sranja..sto svak sve zna i u svemu smo strucnjaco..a najmanje u oblasto u kojoj bi trebali biti
Turgut2
Pa i on je insan.
MaDaj
Nisi dobro napisao “hajvan”
Manager
Ovo nije pravi muftija, pravi muftija je hfz. Abdurrahman ef. Kujević, a ovaj Jusufspahić je SANU muftija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.