Vrijeđanje nije baš za pohvalu: Bh. navijači se ponovo "zabavljali" s maskotom u dvorani

Plesao jer ne razumije šta skandiraju

Vrijeđanje nije baš za pohvalu: Bh. navijači se ponovo "zabavljali" s maskotom u dvorani

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine igra trenutno meč drugog kola grupne face Evropskog prvenstva protiv Češke.

Bh. rukometaši nisu najbolje otvorili ovaj meč, te su Česi već na početku meča napravili osjetnu prednost, te je pred našom ekipom težak zadatak da se do kraja utakmice rezultatski pokušaju vratiti.

Prvo poluvrijeme u dvorani u Bratislavi je završeno, a Češka trenutno ima prednost rezultatom 12:9.

No, na početku meča u centru pažnje ponovo su bili bh. navijači i maskota u dvorani. Kao što je već poznato u prvom meču su oni vrijeđali maskotu pjesmom: "Glupane, glupane nap**i se ku**ine", a on je s njima plesao jer nije razumio šta pjevaju.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Ova priča dobila je nastavak i na meču protiv selekcije Češke. Zanimljivo da je prije početka meča na velikom displeju u dvorani bila poruka Mirsada Terzića koji poziva navijače u dvorani na fer navijanje.

Ipak, ubrzo nakon toga bh. navijači su ponovo počeli da se "zabavljaju" s maskotom istim skandiranjem, a šta se tačno dešavalo u svemu tome možete pogledati u našem videu ispod.

Top Komentari

pero98
"Kultura europljana" nema šta.
3 24
sportskenovosti
Aljini ratnici čekaju zlatne kašike da im bake da
2 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi