Mulalić nakon Veleža: "Ma, kakva reakcija bolan, momci su se držali plana"

Trener Željezničara nakon poraza u Mostaru

Mulalić nakon Veleža: "Ma, kakva reakcija bolan, momci su se držali plana"

Midhat Šljivak

Željezničar je večeras poražen u Mostaru od Veleža s 2:0.

Rezultat je to kojim Plavi s Grbavice ne mogu biti zadovoljni, a kao i uvijek žestok nastup na press konferenciji imao je trener Željezničara Edis Mulalić.

On je zadovoljan zalaganjem svog tima.

"Dobra utakmica. Kada ovako odigramo hrabro, da se na izražavam žargonski, onda lakše poraz padne. Kada bih rekao sve što mislim... Neću o tim stvarima".

"Čestitam kolegi Dudiću na pobjedu. Mojim momcima nemam šta reći. Nismo nagrađeni golovima. Velež nije centar prešao u prvom poluvremenu, a mi nismo nagrađeni za vrhunsku igru u prvom poluvremenu", rekao je Mulalić i dodao je:

"Nakon crvenog kartona je to bilo to. Mogao je i neko drugi imati crveni".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ma, kakva reakcija bolan? Momci su se držali plana. Nekoncentracija. Dozvolimo Zajmoviću da se okrene, napravimo korner bez potrebe. Spremali smo se na obje formacije, teško je s Veležom igrati kad imaš igrača manje. Nismo se nagradili golom, oni jesu i završena priča".

Željezničar u narednom kolu igra derbi protiv FK Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hz1987SA
Izbacite ovog uhljupa Mulalića i vratite Amawa Osima.
11 17
Hele
Puno pričao, a ništa nije rekao. Realno čovjek je nepismen i ne načitan.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti