29

Komentari (29)

varpl
Kockoglavi
Kakav papak, onaj, onaj, onaj, Nekoncentracija ??????
Chico
Kakva seljacina Allahu dragi... al ona izjava sa terena, sta je ono nakon, jel dobar frajer, jesu li droge u pitanju, sta mu je ?
Sarbit2019
Kakvi su planovi željkana u nastavku sezone ide li opet plavo proljece hahahahah.Željkanu se prvenstvo zadnjih 15 godina svodi na II utakmice sa velikim i močnim FK Sarajevom hahahahaha.Ako pobjede derbi sezona je spašena hahahaha
user1574859714
A mozes li nam objasniti pitarcicu po cemu ste veliki i mocni?Koliko bodova bjezite Zelji a koliko vama bjezi Zrinjski? Izvoli
Sarbit2019
De ti nama reci kada je veliki željkan bio zadnji put šampion i pamtis li ti uopšte titulu?
pjanke.sa
Joj zaboravio sam Sanlja kolika si ti smijurija od covjeka. Hvala ti sto postojis oprosteno ti je i ako nas pobijedis!
SonPen1946
Ma, papak je gori od atomske bombe!
Zulfikar
Jako elokventan gospodin ali nadam se da je facijalna ekspresija doticnog sa ove slike bila popracena škripom zuba i dubokim uzdisajima u intervalima svakih 30 sekundi. Uz kožnu jaknu, šmek na oecenje, rolu na ruci i lanac oko vrata to bi bio pun pogodak.
Hele
Puno pričao, a ništa nije rekao. Realno čovjek je nepismen i ne načitan.
pjanke.sa
Mogo si i ti procitat da se pise nenacitan zajedno ali hajd.
King_Kenny
...seljacina na klupi seljackog kluba NK SeljA.
user1574859714
Nije nam krivo kad ovako pise i kaze primtivni seljacina iz perioda divljavstva
user1594661629
To mulakicu kralju grbavice hihihihi seljo je igrao dobro utakmicu al je Velež koristio..hihihiji.bravo mulalicu bravoo samo nastavi tako.
VelikiMislilac
Mulalić šou počinje :D
FighterIXI
Seljak i seljačina!
Gvardijan
Ne vrijedjaj seljake...papci su drugo.
NorthSide
Jes nervozan kakav će bit tek poslije derbija pobit će se sa Vasoskim
Noname992
Šta je loše rekao lik? Arogantan jest ali je rekao sve kako jeste!
Gr0hot
Lafo respekt a frajer se lagano izgalamio ko u kafani kakvoj, lupa mikrofonima, lupka od stol….brate dragi jesu kakve droga ovdje u pitanju? Mislim ne kontam ponasanje ovog Mulalica?
Gr0hot
ne znam, nisam bas upoznat sa situacijom ali ovaj mi nije bas centriran skroz. respekt za sve sto je rekao, nista on nije uvelicao ili srao ali mu je prezentacija katastrofalna….tvrda utakmica, Velez bolje prosao a diletant od sudije izmasakrirao i jedne i druge kartonima, planski…jbg
nedoni46
@Plavivozdobarskroz ovo ti je haver pretpostavljam, zato se i takmicite ko ce bit veci debil
pjanke.sa
Sablji @Plavivozdobarskroz sigurno cuku izvodi. Ili mu gudru dobavlja sto reko @ratislavmatic
azz33333
Ko jos prati ovu divlju ligu majke ti? Ovi nasi seljaci od trenera svaku presicu hoce da ispanu lafo neki mangupi u stilu svabe i vahe a realno se prosipaju.
VelikiMislilac
Dobro Vaha je: Kazem ja.... malo kaska, al je ime. Dok je Švabo neprevazidjeni komentator ove igre. To ti kazem kao Velezovac. Sto bi Vaha rekao: kazem ja, aaaaa, aaaa....
MUFCDOGROBA
Ne pratim BH fudbal, samo kad Sarajevo igra volim pogledat jer sam odrastao uz taj klub i s njim, ali zestoke kritike ove, nazad pet i buducih pet godina na racun Zeljeznicara, razumijem finansijska situacija je losa ali zasto Mulalic dragi ljudi????????
Hz1987SA
Izbacite ovog uhljupa Mulalića i vratite Amawa Osima.
LjutiKrajisnik
Sablja, nesto si otupio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.