Prvi čovjek Sarajeva: Volio bih da me čujete i razumijete, prestanite uništavati ono što gradimo

Oglasio se Mirvić

Prvi čovjek Sarajeva: Volio bih da me čujete i razumijete, prestanite uništavati ono što gradimo

Edmir Škorić

Nakon jučerašnjeg poraza od Željezničara na Grbavici, danas se navijačima i svim simaptizerima kluba obratio Ismir Mirvić, prvi čovjek Sarajeva.

Derbi na Grbavici obilježili su neredi navijača prije samog početka, a Mirvića je također zabrinuo način na koji su igrali igrači u bordo dresovima, od kojih traži da igraju srcem.

"Moram priznati da mi je danas malo teško. Jutros sam se probudio i mam potrebu da vam se obratim onako ljudski, iz srca. U Sarajevo sam došao s vizijom da ujedinimo ljude i da napravimo veliki brend, jedan evropski klub kakav Sarajevo zaslužuje. Investirao sam jer mi je stalo, gladan sam uspjeha i rezultata. Želim da svi budemo ponosni na Sarajevo", rekao je Mirvić, dodavši:

"Prvo što sam pomislio sinoć je moja kćerka i ovih šest mjeseci, ja želim da ona bude ponosna na ono što mi radimo i da moja porodica uživa, ali zašto bi neko doveo djecu ovdje? Ono što smo gledali prije utakmice nije simbol sarajevskog derbija. Drugo na šta sam pomislio , jesam li ja dao sve što sam mogao, jesam li uradio sve što je bilo u mojoj moći. Sa sportske strane, imamo najbolje uslove. Da li su svi dali najbolje što su mogli? Nisu. Razočaran sam, s razlogom. Očekivao sam više borbe. Neću više da pričam i uvjeravam da pojedinci svojim ponašanjem uništavaju klub. Neću objašanjavati igračima da moraju igrati sa srcem. Volio bih da me čujete i razumijete, prestanite da uništavate ono što gradim. Počnite igrati sa srcem. Gubimo vrijeme i novac, vrijeme je da svi pokažu šta mogu i zajedno smo Sarajevo. Hajde".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poslušajte poruku predsjednika Mirvića. #ZajednoSmoSarajevo

Posted by FK Sarajevo on Sunday, March 6, 2022
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epson
HAHAHA grohotom se smijem, nastavlja se politika Sabrine kad izgube, cudo nije reko kupit cu vam autobus ako budete fini hahahaha
13 27
MUFCDOGROBA
E vako jarane, respect za ovo i sto pokazujes da ti je stalo, jer nasim manekenima ocigledno nije izostavit cu Hebibovica i Suljica. Ono jucer sto su momci na terenu pokazali takticki je bilo korektno, ali derbi se ne igra tako, vezni red nam je bio dorucak rucak i vecera za Zelju. Da li treba platne liste iznijet svakog igraca pojedinacno iz te prve postave? Bagaric igrac koji je doveden samo zbog Sablica je ameba kluba, Catakovic kao da ne moze poluvrijeme izgurat. Borba nula bodova i drago mi je sto smo izgubili derbi, jos jedan ako izgubimo gotovo sve ih prodaji ili raskidaj ugovore i omladinci nek igraju bit ce nama navijacima draze gubit sve i jednu utakmicu zbog neiskustva nego gledati ove ustipke kako trce. Selam gospodine Mirvicu!
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi