Dončiću na press konferenciji zazvonio mobitel, izbor pjesme pokazao da je "čistokrvni Balkanac"

Obožava domaće hitove

Dončiću na press konferenciji zazvonio mobitel, izbor pjesme pokazao da je "čistokrvni Balkanac"

Edmir Škorić

Nakon sinoćnje utakmice u Bostonu, Luka Dončić govorio je pred novinarima.

Dončić je kao prva zvijezda Dallas Mavericksa došao na press konferenciju gdje je odgovarao na pitanja novinara, što mu je već postala praksa. U jednom trenutku glasno je zazvonio Dončićev mobitel u džepu.

Ne bi tu ništa bilo toliko neobično da za zvuk nije postavio hit srbijanske pjevačice Dare Bubamare "Dobro jutro nikome".

Dončićev otac Saša je porijeklom iz Srbije i jedan od najboljih košarkaša NBA lige često forsira pjesme izvođača sa prostora bivše Jugoslavije, a njegovi najbolji prijatelji su uglavnom košarkaši iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine...

Inače, često se može čuti u dvorani u Dallasu neki od narodnih hitova. Ranije je Dončić, zajedno s Bobanom Marjanovićem, slušao pjesmu "Zaboravi broj" od Nataše Đorđević, zatim "Koktel ljubavi" od Nedjeljka Bajića Baje, "Miki Milane" od Vere Matović itd...

Što se same utakmice tiče, Dallas je poslije velikog preokreta na kraju slavio sa 95:92, a Dončić svakako najbolji na terenu sa 26 poena, a uz to je imao po osam skokova i asistencija.

Top Komentari

King_Kenny
...kakva seljacina opancarska.
2 9
Ako vam je Cistokrvni Balkanac neko ko gotivi turbofolk onda ste vi novinari.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi