Petev mnogo mijenjao, protiv Luksemburga s novim kapitenom

Sistem ostao isti

Petev mnogo mijenjao, protiv Luksemburga s novim kapitenom

Admin Čaušević

Od 20:45 Bosna i Hercegovina igra prijateljski meč protiv Luksemburga.

U odnosu na meč protiv Gruzije Ivaylo Petev je napravio mnogo promjena, a kapiten Edin Džeko je ostao na klupi.

Kapitensku traku od prve minute će nositi Sead Kolašinac pošto je i Ibrahim Šehić na klupi, a starter je Nikola Vasilj.

Prema najavama sa zvanične stranice UEFA-e Petev je ostao pri 3-5-2 formaciji, a po bokovima će igrati Gazibegović i Dedić. 

Startna postava BiH izgleda ovako: Vasilj, Kolašinac, Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Gazibegović, Nalić, Danilović, Gojak, Dedić, Demirović i Prevljak.

Svoju šansu s klupe će čekati: Šehić, Kovačević, Ćivić, Saničanin, Menalo, Krunić, Džeko, Miličević, Hadžiahmetović, Stevanović.

Za Luksemburg od prve minute igraju: Morls, Michael Pinto, Selimović, Chanot, Bohnert, Berreiro, Olesen, Sinani, Martins Pereira, Thill i Rodrigues.

Top Komentari

Thierry.Henry
Neka danilovica i vasilja ,a nek sjedi Rahmanovic i buducnost reprezentacije Kovacevic.. Fuj vise..et
22 1
Arnel925
Ima da nam oderu guzove
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi