Iznenađujući, ali hvale vrijedan potez uprave Sarajeva pred meč s Igmanom

Besplatan ulaz za sve

Iznenađujući, ali hvale vrijedan potez uprave Sarajeva pred meč s Igmanom

Edmir Škorić

U srijedu od 16 sati na stadionu Koševo Sarajevo i Igman igraju prvu utakmicu polufinala Kupa BiH.

Bordo tim je apsolutni favorit u duelu sa članom 1. lige Federacije BiH, ali trener Aleksandar Vasoski poziva na oprez i tvrdi da nipošto njegovi igrači ne smiju potcijeniti rivala koji "nije slučajno došao u polufinale Kupa".

Sarajevu je glavni cilj osvajanje Kupa, a u eventualnom finalu igrat će protiv Tuzle Cityja ili Veleža. Želja makedonskog stručnjaka je tuzlanski tim, što i ne čudi s obzirom da bi eventualnim osvajanjem Kupa od strane Tuzlaka, četvrto mjesto na tabeli donijelo plasman u Evropu.

Uoči sutrašnje utakmice, uprava Sarajeva donijela je pomalo iznenađujuću odluku, no svakako vrijednu pohvale i na oduševljenje navijača, ali i svih neutralnih ljubitelja nogometa u našem glavnom gradu.

Naime, klub je objavio da će podom 6. aprila - rođendana Grada Sarajeva, kapije Koševa biti otvorene za sve i da će ulaz biti besplatan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Besplatan ulaz je pollon svima vama. Dođite da podržimo naš klub i proslavimo 6. april - Dan grada Sarajeva!", stoji u objavi FK Sarjevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

davide.azzurri
Nije ovdje nista iznenadjujuce.. Uhljupe nece niko da gleda. Jedva ih se sakupi par stotina na sjeveru. Ovako samo hoce da poprave prosijek posjecenosti. Opet ih nece biti vise od 2 milje garantujem zivotom
8 21
Svaka cast ljudi, sretan nam praznik.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi