Najbolje mu je da se odjavi sa društvenih mreža: Villarreal ušutkao Linekera za sva vremena!

Originalna objava

Najbolje mu je da se odjavi sa društvenih mreža: Villarreal ušutkao Linekera za sva vremena!

Admin Čaušević

Villarreal je napravio novo čudo. Nakon Juventusa, eliminisan je i Bayern pa je Žuta podmornica zasluženo u polufinalu Lige prvaka.

Klub iz gradića sa 50.000 stanovnika je uspio kreirati dvije senzacije te se našao među četiri najbolja tima Evrope.

Nakon što su s 0:3 u osmini finala u gostima pobijedili Juventus, večeras su na Allianz Areni odigrali 1:1 s Bayernom što je bilo dovoljno za prolazak dalje.

Poslije utakmice iz Villarreala su na društvenoj mreži Twitter postavili originalnu objavu kojom su ušutkali Garyja Linekera za sva vremena.

Bivši engleski fudbaler je do sada nekoliko puta omalovažio Žutu podmornicu kazavši za ovaj klub da dolazi iz farmerske lige.

Prvi put je to uradio nakon što je Villarreal pobijedio Manchester United u finalu Europa lige prošle sezone, a drugi nakon eliminacije Juventusa.

U španskom klubu su konačno došli na svoje te su objavili fotografiju farmera kako vozi multikultivator sa znakom Villarreala uz opis: "Dobrodošli u UEFA Ligu farmera".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Villarreal će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Liverpool - Benfica. Redsi su prvi meč dobili s 3:1 i veliki su favoriti za prolazak dalje.

Top Komentari

Adrian
Ne igra se samo u Engleskoj fudbal.
11 0
bosch
Klasični ufurani Englezi
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi