Istok ne prašta: Paklen doček za Vasoskog, kako je reagovao?

Makedonac izviždan

Istok ne prašta: Paklen doček za Vasoskog, kako je reagovao?

Edmir Škorić

Nogometaši Sarajeva ponovo su razočarali, pošto su na stadionu Koševo izgubili od FK Tuzla City s 1:0.

Ovaj poraz itekako brine sve koji navijaju za Sarajevo, pošto je sada bordo tim sve dalje od pozicija koje vode u Evropu, a niko ne može garantovati da će cilj ostvariti kroz Kup jer ga u finalu čeka jako težak rival u vidu mostarskog Veleža.

Iako su mnogi bili oduševljeni dolaskom Aleksandra Vasoskog na klupu Sarajeva, iz dana u dan sve je veći broj onih koji ne odobravaju njegov angažman na klupi Sarajeva i koji su nezadovoljni načinom na koji ekipa igra, a još manje rezultatima.

Nakon što je njegov tim pretrpio poraz od Tuzle, Vasoski je imao žestok "doček" prije prolaska kroz tunel od strane najzagriženijih pristalica bordo tima na istočnoj tribini.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Makedonac je "počašćen" gromoglasnim zvižducima, bilo je i uvreda, a on je odgovorio tako što je samo podigao ruku.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Čuj pakleno, a stadion prazan, samo nekoliko desetina navijača domaćeg kluba se čuje.
19 2
Mackintosh
Htio je da nakrivi kapicu, ali mu je Kapicu povjetarac otpuhao hahahahahahahahahahahaha
2 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi