Reakcija Velkoskog izazvala opšti haos na stadionu u Banjaluci, sudija Bilbija imao pune ruke posla

Derbi Borac - Sarajevo

Reakcija Velkoskog izazvala opšti haos na stadionu u Banjaluci, sudija Bilbija imao pune ruke posla

Edmir Škorić

Nogometaši Borca i Sarajeva u ovim momentima igraju derbi 28. kola Premijer lige BiH.

Borac i Sarajevo na Gradskom stadionu u Banjaluci igraju važan meč u borbi za Evropu. Trenutno mreže miruju (25. minuta u trenutku objave teksta), ali evidentno je da postoji veliki pritisak i da su tenzije ogromne na terenu.

Na prvi 'incident' čekali smo samo 20 minuta. Iskusni defanzivac domaćih Dino Ćorić imao je jedan start nad Krstom Velkoskim, a nakon reakcije kapitena Sarajeva, nastala je velika gužva.

Umiješali su se i pojedini članovi klubova sa klupa, bilo je na rubu opšte tučnjave, na kraju se sve smirilo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sudija Bilbija je podijelio tri javne opomene. Velkoski i Varešanović su dobili kartone kod gostiju, a Milojević kod domaćina.

S obzirom na važnost utakmice i rivalitet koji vlada među timovima, mogli bismo očekivati još sličnih stvari do kraja, iako nam je svima želja da nogomet pobijedi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...evo dadose gol nakon ociglednog faula u akciji prije gola...skoci covjeku na glavu ovaj stoji pored i nista ne svira...bosnjacki klubovi treba ozbiljno da razmisle o istupanju iz ove lige.
15 3
Kosilica20
Cetnicka ****a
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi