Žestoka tuča u kojoj se ne biraju sredstava: Nezapamćeni trenutak ludila Francka Riberyja!

Sramotni potezi

Žestoka tuča u kojoj se ne biraju sredstava: Nezapamćeni trenutak ludila Francka Riberyja!

A. Čaušević

Franck Ribery je zbog svoje srceparajuće životne priče omiljen mnogim fudbalskim fanovima, ali je isto tako vrlo često znao praviti skandale. 

Posljednji, možda i najveći do sada, Ribey je napravio tokom utakmice Salernitana - Cagliari nakon gola svog tima.

Poslije vodećeg gola igrači Salernitane su pogodak slavili u blizini prvotimaca koji su se zagrijavali kada je nastao haos.

Napadač Cagliarija je pokušao da traži svoju pravdu kod nekih igrača Salernitane kada se na njega zaletio Ribery i došlo je do žestoke tučnjave.

Francuz ga je prvo počeo udarati, zatim ga je povukao na dno te je tuča nastavljena iza klupe. Interesantno da ovi snimci nisu prikazani u tv prenosu.

Ribery je sasvim očekivano prošao sa crvenim kartonom i sigurno ga čeka nekoliko mečeva suspenzije pa je za njega ova sezona već završena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Opstanak u ligi za mene bi bilo poput osvajanja trofeja", prije nekoliko sedmica je kazao Ribery koji očigledno neće moći pomoći svojim saigračima u ključnim mečevima.

Salernitanu su mnogi vidjeli u Seriji B, ali zahvaljujući odličnim rezultatim klub iz Salerna je pobjegao iz opasne zone. U posljednja dva kola će igrati protiv Empolija na strani, te Udinesea na svom stadionu.

Top Komentari

Mi_Ro
Namlatiše čovjeka ni krivog ni dužnog......
4 0
Amazon63
Ubiše frajera bezveze hahah
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi