Počela prodaja ulaznica za finale Kupa BiH, ogromne gužve u Sarajevu i Mostaru!

Meč se igra u četvrtak u Zenici

Počela prodaja ulaznica za finale Kupa BiH, ogromne gužve u Sarajevu i Mostaru!

Endin Čaušević

Sarajevo i Velež u četvrtak u Zenici igraju veliko finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Sezona u Bosni i Hercegovini je ušla u sami finiš, a ljubitelji fudbala u četvrtak će moći pratiti borbi za trofej jer će u finalu Kupa naše zemlje igrati Sarajevo i Velež.

Utakmica će se odigrati na stadionu Bilino polje sa početkom u 19 sati, te se očekuje da će stadion u Zenici biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Navijači Sarajeva će biti smješteni na sjevernoj tribini, dok će Red Army biti na zapadnoj tribini, odnosno sektorima F i E koji se nalaze tik uz južnu tribini na stadionu Bilino polje.

Kao što je već poznato navijači dva kluba će dobiti po 1.500 ulaznica, dok će se u slobodnoj prodaji naći 5.000 ulaznica.

Tri hiljade u Sarajevu, dvije u Mostaru, u poslovnicama Centrotransa, s obzirom da i u Sarajevu ima veliki broj simpatizera Veleža.

Oglasi

Prodaja je počela jutros u Sarajevu i Mostaru, a interes je zaista ogroman. Velike gužve zabilježene su ispred poslovnica Centrotransa koje se nalaze na autobuskim stanicama u Sarajevu i Mostaru.

Interes za finalnu utakmicu Kupa Bosne i Hercegovine je zaista ogroman što najbolje pokazuje kakav spektakl nas u četvrtak očekuje u Zenici.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MostarskiRodeni81
U Mostaru ce ceka jutros od 4h. Mostar u srcu, Velež do groba !
15 1
user1651937869
Mostar u srcu,Velež do groba
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi