Pjanić ljut zbog ranijih kritika: Govorite loše stvari...

Večeras je bio sjajan

Pjanić ljut zbog ranijih kritika: Govorite loše stvari...

S. Mlaćo
Sjajna atmosfera vladala je među našim reprezentativcima nakon meča.

Savladali smo neugodnu Finsku 3:2 i imamo razloga za slavlje.

Pjanić je bio sjajan večeras, ali je žestoko krenuo svoje obraćanje za BHRT. 

“Previše pričati u zadnje vrijeme, govorite loše stvari. Mora se čestitati ekipi, ne igraču,  a tako je i kad se izgubi. Svi su krivi. Nadam se da ćemo dobro završiti, sada idemo na zasluženi odmor. Prvoplasirani smo, neka tako i ostane“, kazao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Blizu smo da se vratimo u A diviziju.

“Sve zavisi od nas. Ova ekipa sve više dobija na nekom iskustvu, to nam je nedostajalo u Crnoj Gori, vidjelo se u nekim akcijama i večeras. Dosta je mladih igrača, imamo ogroman potencijal, a sada je do nas. Selektor je pronašao sistem koji nam više odgovara, više ulazimo u prilike, te smo to dokazali u zadnjim utakmicama. Sada se želimo dobro odmoriti, te spremiti za novu sezonu koja ide brzo“.

Top Komentari

celikze
Za veceras svaka cast.Ovo se ocekuje od tebe.Sada ostajes seljacina uvrjedzena seoska mlada.Klosaru 15utakmica te nema veceras si pruzio ono sto ocekujemo od tebe ne dodaj mi dodam ti fukaro.Tako da glumis mangupa cuj ljut seljoberu zatucani.Dzaba milioni kada si nafurano arogantno hovno.
13 32
Slana_carsija
Seljacic! Ova izjava je dokaz zašto nije veliki čovjek. Jedna utakmica dobra i odmah se kofrci. Zato mi su mi uvijek draži Dzeko, Ibisevic, Spahic, Misimovic (kao igrač, ne sada)
16 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi