Veliko upozorenje za Manea: "Upropastit ćeš dvije godine života u Bayernu"

Bivši napadač Redsa smatra da je to loš potez

Veliko upozorenje za Manea: "Upropastit ćeš dvije godine života u Bayernu"

Edmir Škorić

Bivši napadač Liverpoola Dean Saunders smatra da će Sadio Mane prelaskom u Bayern uništiti dvije najbolje godine svoje karijere.

Kako je objavio novinar Fabrizio Romano, senegalski reprezentativac je na pragu da potpiše za Bayern, nakon što je treća ponuda Bavaraca zadovoljila Redse i oni su odlučili da je prihvate. Rastanak je bio neminovan nakon što je Mane nakon finala Lige prvaka čelnicima poručio da želi da ide iako ima ugovor do kraja naredne sezone.

Mane će u Bayernu doći kao zamjena za Roberta Lewandowskog, koji je na izlaznim vratima njemačkog prvaka, ali bivši napadač Redsa, Saunders, smatra da Senegalac griješi.

Inzistirao je na tome da, iako je Bayern veliki klub, Bundesliga uopće nije izazov za bivšeg napadača Southamptona.

“Ništa protiv kluba, to je veliki klub, ali liga nije ni blizu izazov za Manea. Dobit će golove. Svake sedmice dobijaju 5:0 i unaprijed se zna ko će osvojiti ligu", rekao je Saunders.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To nije izazov. Sjest će u svoju fotelju, zapaliti cigaru, zaigrat će za Bayern u trećoj brzini i upropastit će najbolje dvije godine svog života kao nogometaša. Ne mogu vjerovati da napušta Liverpool, ne znam kako je došlo do ove tačke. Ima 30 godina, mislim na sve vrijeme koje je proveo u klubu, zadnjih šest mjeseci igra najbolji nogomet, na trenutke je bio nezaustavljiv".

Mane je prošle sezone s Redsima osvojio FA Cup i Carabao Cup, a također je stigao do finala Lige prvaka. S klubom je osvojio šest trofeja, uključujući jedan naslov u Premier ligi i jedan naslov u Ligi prvaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Dijete drago kad te pozove Bayern ili Real tu nemaš šta da razmišljaš! Nema tu veze kakva je liga nego jednostavno Bayern ti je nivo iznad Liverpoola. A u ostalom nije ni ta EPL nešto posebno kao što je svi hvale. I tamo se unaprijed zna ko će osvojiti. City je tamo što je Bayern u Bundesligi. Jedina razlika je u parama. Tamo i Aston Villa ili Wast Ham mogu kupiti igrače od 50, 60 miliona.
14 10
Audirs
Posto se opasno kacite za FC Bayern da vam objasnim neke stvari!!!! Posjedujem VIP godišnju kartu zadnjih 22 godine. Radio sam licno za Bayern 12 godina!!!! Bayer je jedini klub na svijetu koji nema dugoveeee!!!! U odnosu na REAL,BARCELONU, LIVERPOOL itd. A posto sam primijetio da opasnih kandidata ovdje ima sto komentarišu Bayern ovo,ono, škrti itd. Slobodno me možete sve pitati sto vas interesuje u vezi FC Bayern MIA SAN MIA FC BAYERN ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi