Odlične vijesti za Velež: Stephane Barou oslobođen optužbi za silovanje, priključuje se pripremama

Noćna mora za njega je konačno završena

Odlične vijesti za Velež: Stephane Barou oslobođen optužbi za silovanje, priključuje se pripremama · Saznajemo

Endin Čaušević

Prije nekoliko mjeseci Velež su potresle vijesti da je uhapšen njihov igrač Stephane Barou.

Ovaj 19-godišnjak se početkom godine priključio Veležu na pripremama u Turskoj i u mostarskom klubu su odlučili da ga zadrže u svom igračkom kadru.

Međutim, krajem marta su svi bili u šoku kada je Barou uhapšen zbog optužbi za silovanje.

Dok je čekao radnu dozvolu kako bi imao pravo nastupa za Rođene, ovaj fudbaler priveden i saslušan je zbog sumnje da je počinio krivično djelo silovanja maloljetnice.

No, za čelnike Veleža konačno su stigle lijepe vijesti. Kako saznajemo Barou je jutros oslobožen optužbi za silovanje nakon što se ponovo pojavio na saslušanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Noćna mora za ovog 19-godišnjaka je završena i on će se odmah priključiti pripremama Veleža na Kupresu, te su to vijesti koje sigurno raduju trenera Amara Osima, ali i čelnike kluba.

Također, treba istaći da bi Barou uskoro trebao zvanično potpisati ugovor sa ekipom Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Ove optužbe za silovanje ili "navodno" silovanje su jako nezgodna stvar...dečko je etiketiran kao silovatelj bez obzira sad da li je ga učinio ili nije...postoje muški monstrumi koji imaju nagon za silovanje i takve treba zatući..ali s druge strane postoje i žene koje vrlo lako moogu manipulirati sa silovanjem...jednom kad te etiketiraju kao silovatelja teško je se s gim nositi iako si nevin...i takve žene koje optuže za silovanje iz nekog svog bolesnog razloga treba javno imenovati da se zna tko su i one... uglavnom zahebana situacija i nedao dragi Bog bit dijelom te priče na bilo kojoj strani
12 1
Goodfelles
Gdje nalaze ove nesretnike,zar nema kod nas igraca dovoljno
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi