Sadio Mane potpisao za Bayern!
Foto - FC BAYERN

Klub potvrdio

Sadio Mane potpisao za Bayern! · Zvanično

Midhat Šljivak

Sadio Mane (30) novi je igrač Bayerna.

Fenomenalni senegalski fudbaler danas je u Minhenu stavio potpis na trogodišnji ugovor s bavarskom velikanom i pojačat će napad Bayerna u novoj sezoni.

"Presretan sam što sam konačno u Bayernu. Dosta puta smo pričali i osjećao sam da me žele. Zbog toga nije bilo nikakve dileme gdje ću igrati. Pravo je vrijeme za nove izazove u karijeri. Želim ostvariti velike rezultate s Bayernom", rekao je senegalski fudbaler.

Veliko zadovoljstvo vlada u Bayernu zbog potpisa Manea.

"Sadio Mane je svjetska zvijezda i čovjek koji će poboljšati kvalitet Bundeslige. Navijači dolaze na stadione zbog ovakvih igrača. Odlična je stvar što su Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić završili ovaj transfer", rekao je predsjednik kluba Herbert Hainer.

"Počastvovani smo dolaskom Manea u Bayern. Malo je igrača na svijetu kao što je on i uvjereni smo da će naši navijači uživati u njegovim igrama u narednim godinama. Ambiciozan je i ima veliku želju za osvajanjem trofeja. S ovakvim igračem velike stvari su moguće", istakao je Oliver Kahn.

Čovjek koji je završio posao je Hasan Saliamidžić. Presretan je zbog obavljenog transfera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bayern je dobio vrhunsku svjetsku zvijezdu koji već ima svoje ime u svijetu fudbala. Ponosni smo što smo ga doveli u Minhen. Sadio je od prvog trenutka imao želju da igra za Bayern. Imamo velike ciljeve, a Sadio se uklapa u naš tim i igru koju želi Julian Nagelsmann", rekao je Salihamidžić.

Sadio Mane je prethodnih šest godina proveo u Liverpoolu s kojim je osvojio gotovo sve trofeje. Ranije je nastupao za Southampton, Salzburg i Metz.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
3 11
denimen9
Bravo Bayern, poznavajući Mane-a nisam ni očekivao da poleti i on za arapskim parama.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi