Dudić: Niko nikada nije odigrao ono što smo mi danas

Nakon meča protiv TSC-a

Dudić: Niko nikada nije odigrao ono što smo mi danas

Haris Zilić

FK Sarajevo je u prijateljskoj utakmici u Sloveniji remizirao sa TSC Bačkom Topolom rezultatom 1:1.

Nakon utakmice, trener Bordo tima Feđa Dudić je bio zadovoljan.

"Odlična utakmica. Njima je ovo bila generalka, naredni vikend im počinje prvenstvo. Mogu biti jako zadovoljan, diktirali smo tempo, iako smo loše ušli u utakmicu. TSC je dobra ekipa iskoristila je našu grešku zabili su taj gol. Nakon toga je dosta prilika bilo na našoj strani", rekao je Dudić, zatim nastavio:

"Zasluženo smo izjednačili. Malo su mijenjali sistem, ostavimo rupu, ali Belmin to odbrani i pohvalio bi ga. Sve u svemu jako dobro. Bolji protivnik nego Iskra, mi smo izgledali dobro, utakmica u jakom tempu. Bitno je da se ne gubi ni u prijateljskim utakmicama radi sampouzdanja."

Zanimljiva situacija u drugom poluvremenu u zadnjoj lini.

"Nikad niko nije odigrao u zadnjoj liniji sa četiri lijevaka, mi smo to danas odigrali. Bilo je dobro, mislim da u tom periodu protivnik nije ništa stvorio."

O novim igračima?

"Musa je odradio trening, nismo ga htjeli odmah ubaciti. Protiv Celja ćemo ga koristiti, plan je da tu odigra jedno poluvrijeme. Vlatko čeka dozvolu doktora, ali on radi, veliki je profesionalac."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fixa
Dudic je jedan obican ljakse
7 29
Velez.Red
Cestitaj Velezu 100 godina **** ti pas mater prodanu . Sramota da te bude . Fuj .
7 29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi