U Modriči nije moglo bez nemilih scena

Borac pobijedio B36

U Modriči nije moglo bez nemilih scena

Admin Čaušević

Borac je imao podršku oko 2.000 navijača na stadionu Dr. Milan Jelić u Modriči.

Prvi evropski meč ove sezone Borac je riješio u svoju korist rezultatom 2:0, strijelci su bili debitanti Benjamin Tatar i Nedeljko Piščević.

Velikan iz Platonove je imao odličnu podršku sa tribina, posebno se to odnosi na Lešinare koji su odlično navijali većim dijelom meča.

Susret u Modriči nije mogao proći bez nemilih scena pošto je u jednom trenutku došlo do sukoba na tribini sa Lešinarima.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Vijesti s mjesta dešavanja su različite. Jedne informacije govore da su se Lešinari potukli međusobno, a druge da je došlo sukoba sa policijom.

Incident se desio u prvom poluvremenu i trajao nekoliko minuta, a tokom nemilih scena susret nije bio prekidan.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1649445015
Nemaju s kim pa moraju međusobno, očito da im je to u DNA. Slika i prilika žitelja Republike Šumske :D
13 2
Edin Merlin
Zaostali u vremenu i prostoru..!!! Krezavi dodikovi džikani..!!!!!
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi