Najbolniji udarac u karijeri za Amera Gojaka!

Zar je to zaslužio?

Najbolniji udarac u karijeri za Amera Gojaka!

A. Čaušević

Amer Gojak se nalazi na raskrsnici svoje karijere. 

Gojak se našao u neočekivanom problemu nakon što ga je trener Dinama Ante Čačić odvojio od ostatka prve ekipe.

Bh. reprezentativac nije odstranjen iz tima, ali je poslan da trenira po posebnom režimu što jednostavno znači da se nije u planovima trenera Modrih.

Godinama unazad Sarajlija je jedna od najzahvalnijih igrača Dinama, dečko zadužen za sjajnu atmosferu u svlačionici te osoba koju svi na Maksimiru simpatišu.

Gojak je ušao u posljednju godinu ugovora s Dinamom i kako stvari stoje do kraja ljetnog prijelaznog roka će morati pronaći neko riješenje i napustiti hrvatskog prvaka.

U slučaju ostanka 25-godišnjak bi vjerovatno dobijao priliku na kašičicu te bi uglavnom bio van kombinacija što mu svakako ne odgovara.

I u Dinamu bi najradije da se riješe zahvalnog veznjaka, ali kako pišu Sportske novosti ponude na klupsku adresu s Gojakovim prezimenom uopšte ne stižu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Posljednjih dana aktuelna je priča o novom odlasku u Italiju gdje ga na radaru drže Sampdorija, Empoli i Salernitana.

Gojak, koji se prije nekoliko sedmica oženio, je već ranije igrao u Seriji A kada je bio u Torinu. Hoće li dobiti novu šansu na Apeninima saznat ćemo u narednim sedmicama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baboisback
Gojak je vadio Dinamo iz g..ana vise puta,i nije nista losiji od ostalih igraca na toj poziciji Forsirsju se hrvatski igraci. Bjezi Amere iz tog fasistickog kluba.
2 12
pacman
Odjednom ubaci tekst kako se oženio prije nekoliko sedmica, e šta radi ovaj glupan Čauševuć, ovo mi je top
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi