Japanci su transparentom obrukali i ponizili PSG!

Imaju svoju računicu

Japanci su transparentom obrukali i ponizili PSG!

Midhat Šljivak
Teme:

PSG je danas u pripremnom meču pobijedio japansku Urawu rezultatom 3:0

Sarabia, Mbappe i Kalimuendo postizali su golove za pobjedu francuskog prvaka u ovom meču koji je odigran u Saitami pred ispunjenim tribinama.

Međutim, navijači nisu bili zadovoljni cijenom karata za ovaj meč. Ulaznice za prijateljske mečeve su mnogo skuplje nego ranije i to su Japanci odlučili i javno reći.

Smatraju da je 8.000 jena (112 KM) prevelika cijena za meč s PSG-om za kojeg tvrde da nije evropski velikan. Na transparentu su sve rekli:

"3.000 jena (oko 40KM) za meč Urawe protiv šestostrukog osvajača Lige prvaka Bayerna, a 8.000 jena za PSG koji nikad nije osvojio Ligu prvaka. Šalite se?, pisalo je na transparentu.

Znaju Japanci dobro šta je fudbal i bez obzira ko bio na terenu Bayern je po svima mnogo veći klub od PSG-a.

Top Komentari

denimen9
Pa i Dinamo Zagreb je puno veći klub od PSG-a.
4 11
MaDaj
Majke mi ovi navijaci sve gluplji i gluplji… pa fakat niko te ne tjera da dodjes na tekmu… dakle ako ti je skupo ne platiš i dovidjenja…
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti