Na Camp Nou je viđena nezapamćena sebičnost: Nakon ovog poteza milioni su se hvatali za glavu
Foto - Screenshot

Asllani nije želio da vidi Lautara

Na Camp Nou je viđena nezapamćena sebičnost: Nakon ovog poteza milioni su se hvatali za glavu

Midhat Šljivak

Barcelona i Inter remizirali su večeras na Camp Nou rezultatom 3:3 u susretu 4. kola Lige prvaka.

U zaista nevjerovatnom meču Inter je imao veliku šansu da eliminiše Barcelonu iz Lige prvaka. Imali su dva puta vodstvo, ali je Katalonce spasio Robert Lewandowski golom u 92. minuti.

Ipak, ono što se desilo u četvrtoj minuti nadoknade nešto je što bi rijetko ko napravio u svijetu fudbala u ovom trenutku.

Tragičar meča je fudbaler Intera Kristjan Asllani koji je odlučio da sam završi akciju koju mu je kreirao Lautaro Martinez.

Mladi Albanac je došao sam pred Ter Stegena. Ovaj 20-godišnjak odlučio je sam nokautirati veliku Barcelonu i šutirao je na gol, iako je Lautaro bio sam na drugoj stativi i dodavanje bi dovelo do gola i pobjede.

Ter Stegen je spektakularno odbranio udarac Asllanija. Apsolutno svi su se hvatali za glavu u Interu i nisu mogli da vjeruju šta je mladi fudbaler napravio.

Oglasi

Umjesto da doda loptu i da svoj tim odvede dalje, Asllani je odlučio pokazati ogromnu sebičnost i upropastio je fenomenalnu utakmicu svog tima večeras.

OVDJE pogledajte ovaj nevjerovatan potez mladog fudbalera Intera.

Srećom po Nerazzurre oni su još uvijek tri boda ispred Barce uz bolji međusobni duel. Dalje ih vodi pobjeda u narednom kolu protiv Viktorije Plzen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona je druge strane ostala s malim šansama za prolaz dalje. Za to im treba čudo Viktorije Plzen protiv Intera u Milanu, ali i pobjeda nad Bayernom u narednom kolu te poklapanje rezultata do samog kraja.

Bayern je već osigurao plasman dalje pobjedom nad Viktorijom Plzen od 4:2 i Bavarci se u naredna dva kola mogu posvetiti odmoru najboljih fudbalera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovo su sekunde u pitanju,a rijetki su u tom kratkom vremenu u stanju biti prisebni da uoce saigraca i asistiraju,treba tu i iskustva...momak uradio sto bi 95% igraca,imao 1 na 1 i sutirao...
5 12
SarajFK
Mozda je pomislio da je na drugoj stativi DZeko pa zato nije dodao loptu jer zna da bi kloc sigurno promasio. Treba razumjeti momka!
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi